Feltöltik az Andrássy úti gödröket

Az Alföldvíz nem várt a jövő hónap végéig, ideiglenesen feltöltötte az Andrássy út kirakatsor előtti gödröket. Ne örüljön, ismét felbontják majd és a korlátok is maradnak.

Nem maradnak nyitva azok a munkagödrök, melyek immár hónapok óta elkerítve, de nyitva állnak az Andrássy úti kirakatsoron. Ezekben dolgoztak a gáz-, illetve a vízvezetékek cseréjén. Az előbbivel elkészültek ésa bekötések is megtörténtek, az utóbbinál a bekötéssel nincsenek kész. Az Alföldvíz ma délelőtt azonban nekilátott, ha ideiglenesen is a gödrök a kirakatsor gödrei betömésének.

A lyukak egy részéből már korábban kihúzkodták az omlás ellen oda levert vaslemezeket, ma pedig előbb földdel, majd kaviccsal töltötték fel a gödrök zömét végig a Kossuth tér és a Szent Antal utca között.

Feltöltik az Andrássy úti gödröket 1

Az autósok figyelmét igénybe vevő szlalompálya azonban egyelőre megmarad, ugyanis nem javítják ki az aszfaltot, mert a lyuktömés ideiglenes marad, azokat újra felbontják, hogy a vízbekötéseket majdan elvégezzék. A korlátok is mind megmaradnak a helyszínen, azaz a vizesek így csak azt akadályozzák meg, hogy valaki beleessen a nyitott munkagödrökbe.

Feltöltik az Andrássy úti gödröket 2

Egyébként ha a vízbekötéseket megcsinálják, s a lyukakat véglegesen betömik, az is csak ideiglenes helyreállítás lesz: ugyanis a villamospálya építése miatt az úttestet ismét fel fogják bontani, de legalább nem a szélén, hanem az úttest közepén.