Kossuth kép Fidesz 4

Különleges ajándékkal készült egy vásárhelyi férfi, hogy elismerje a Fidesz helyi szervezetének munkáját. Veres János egy Kossuth Lajost ábrázoló képet adott át a párt irodájában csütörtökön.

Veres János egy lakossági fórumon találkozott Lázár Jánossal, amikor eldöntötte, hogy kedveskedik valami ajándékkal az országgyűlési képviselőnek.

Kossuth kép Fidesz 5

– Nem csak azt kell nézni, hogy a politikusok mit tesznek az országért, hanem azt is, hogy mi mit teszünk a hazáért és a városért. Ezt a Kossuth utolsó éveiben készült portrét 20 éve kaptam egy római katolikus esperestől, és ezzel szerettem volna elismerni az általam nagyra becsült képviselő munkáját – mondta az átadáskor a vásárhelyi férfi.

Kossuth kép Fidesz 1

Lázár János azonban azt kérte tőle, hogy ne ő, hanem a helyi Fidesz-iroda kapja meg az egyébként kalandos történetű képet.

Kossuth kép Fidesz 6

Az ajándékot Hegedűs Zoltán vette át. A frakcióvezető elmondta, megtisztelő a felajánlás, ugyanis a város mindig azonosult Kossuth elveivel, elég csak arra gondolni, hogy az olvasókörök a mai napig az ő szellemiségét viszik tovább.

Kossuth kép Fidesz 2

A portré a képviselőcsoporti irodában kap helyet.