Gólzápor a Gesztelyi FC ellen 1

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Gesztelyi FC-t fogadta szerdai edzőmeccsén a Hódmezővásárhelyi FC. Szűcs Róbert tanítványai gólparádét rendeztek és 13-2-re nyertek – írja az Oldalvonal.

Két perc, két gól – így indult a vásárhelyiek szerda gyakorló meccse, a piros mezben játszó hazaiak pedig a folytatásban sem lassítottak. Az első félidőben Vass András, Hrabovszki Zoltán, Kovács Zsolt és Huszár Gergő vette ki a részét a gólszerzésből.

Szépen vezetett támadások, kontrák és pontrúgást követően is gólokkal tudott előrukkolni a hazai alakulat.

A fordulás után Kecskeméti László góljával folytatódott a gólzáporos időszak, de Mezei Olivér, Bódai Dániel is betalált, sőt a csereként érkező Rácz Dezső is hozzájárult a tizenhárom vásárhelyi gólhoz.

Az utolsó 10 percben éledezni kezdett a hazaiak játéka, a tizenkettedik vásárhelyi gólra már volt válaszuk, majd a hajrában egy szépen kivitelezett kontrát követően ismét betaláltak. 13-2 lett a vége.

Gólzápor a Gesztelyi FC ellen

Hódmezővásárhelyi FC – Gesztelyi FC 13-2

HFC: Krnács – Jankelic, Huszár, Darida, Mezei, Katona Gy., Szabó M., Gyüre, Vass A., Hrabovszki, Kovács Zs. Játszott még: Bartyik R., Bürgés B., Bódai, Kecskeméti L., Szőke Á., Rácz D.

Gól: Vass A. (3), Hrabovszki (2), Kovács Zs., Huszár (2), Kecskeméti, Rácz D. (2), Bódai, Mezei.

Szűcs Róbert: „Kezdünk kicsit frissülni. Van egy-két dolog, amit elég jól csinálunk, igaz nem tudom, hogy ez hogy fog kijönni NB III-ban illetve az első bajnokin a következő héten. Nagyon sokat mentünk, próbáltam 60-70. percig egyben tartani a csapatot, hogy lássam, hogy mennyit bírunk, addig nem volt gond, de egy hét múlva már 90 perc lesz. Nagyon szép gólokat rúgtunk, szép támadások volta, nagyon hasznos meccs volt. Igaz az ellenfél sokat utazott és fáradt volt, így csalóka az eredmény, de a gólt azt egy ifista kapusnak is nehéz berúgni – kijátszott helyzeteink voltak és szép támadások, voltak bombagólok, jól nézett ki a dolog.”

Forrás és fotók: oldalvonal.hu