Odakozmált ebédhez siettek a vásárhelyi tűzoltók

Több településre is riasztották a megyei tűzoltókat szombaton és vasárnap.

Szombat délután Nagytőkén, egy tanya mellett kapott lángra a lekaszált fű. A mintegy ezer négyzetméteres tüzet a szentesi hivatásos tűzoltók oltották el.

Szegeden, a Rendező Pályaudvar mögött a Tisza árterében égett az aljnövényzet. A kiérkező szegedi hivatásos tűzoltók percek alatt eloltották a néhány négyzetméteren égő tüzet.

Vasárnap reggel Apátfalva közelében egy fa dőlt a 43. számú útra. A járműforgalmat veszélyeztető fát a helyszínre érkező makói hivatásos tűzoltók távolították el.

Hódmezővásárhelyen a Móricz Zsigmond utcában dőlt fa a járdára késő délelőtt. Ott a helyi hivatásos tűzoltók távolították el a fát, amely a gyalogos forgalmat akadályozta.

Szegeden, a Rába utcában egy diesel üzemű személyautó motorterében keletkezett tűz. A szegedi hivatásos tűzoltók kiérkezésére a jármű tulajdonosa eloltotta a tüzet, a tűzoltók a jármű áramtalanítását végezték el.

Algyő közelében, a 4413 számú út mellett egy nagyméretű körbála égett. A tüzet a kiérkező hódmezővásárhelyi tűzoltók oltották el.

Fotó: Illusztráció