Csak a díszburkolatot foltozták a belvárosban

Továbbra sem folyik munka az Andrássy úti közműcsere miatt kivágott lyukaknál. Az OTP sarkánál a felbontott díszburkolatot azonban helyreállítják – ha az eső engedi.

Mint azt korábban megírtuk a bajai Game Kft. végzett a kirakatsoron a gázvezeték cseréjével. A munkagödrök nagy részét azonban nem temették be, ott ugyanis a jövő hónap végén az Alföldvíz fog még dolgozni. A szlalompálya így maradt, igaz a traktorok és a különféle erőgépek most nem torlaszolják el a forgalom elől az utat. És egyelőre maradnak az itt deponált földrakások is, azaz hozzá kell szoknunk, hogy a helyzet nagyjából változatlan marad. A Game Kft. munkatársai egyébként rendet hagytak maguk után, a múlt hét végén még a por túlnyomó részét is felsöpörték.

Csak a díszburkolatot foltozták a belvárosban 1

Az OTP sarkánál a Koltech Kft. alvállalkozói állították helyre, a délelőtti eső előtt az itt megbontott vörös téglás útburkolatot. A belvárosban máshol azonban nem dolgoznak. A Szőnyi utca és a Tóalj utcák találkozásánál a távfűtés csövén dolgozó Koltech Kft. ma reggel nem dolgozott, ahogy nem végzett munkát a kőfal környékén sem.

Csak a díszburkolatot foltozták a belvárosban 2

A Hősök terén sem folyik munka, itt már gaz nőtte be a hónapokkal ezelőtt kiásott munkagödröket.