A lélek húrjait is megpendítik a következő Bessenyei-évadban (videó) 3

Összeállt a Bessenyei 2018/19-es kínálata. Leginkább vígjátékokat láthatunk majd a művelődési központ színpadán, de újdonságként spirituális előadásokkal is készülünk a közönségnek – jelentette ki Varga Anikó intézményvezető hétfőn.

– A következő évadban is nagyszerű előadásokkal kedveskedik a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ a műkedvelőknek – ismertette hétfő délelőtti sajtótájékoztatóján Varga Anikó. Az intézményvezető hozzátette, a Bessenyei-bérlet megvásárlásával az eddigiekhez hasonlóan hat nagyszínházi produkciót lehet majd megtekinteni. Októberben a kétrészes Hajmeresztő bűnügyi komédiával kezdenek, majd novembertől márciusig a Színházkomédia, a Hyppolit, a lakáj, a Bankhitel, A falu rossza és az Őrületek tornya vígjátékokat élvezheti a közönség.

A lélek húrjait is megpendítik a következő Bessenyei-évadban (videó) 1

A Gombos-bérlet két nagyszínházi és három kisebb előadást tartalmaz. Többek között a Paprikáscsirke avagy Stex és New York, A kulisszák mögött és a Hajszál híján Hollywood darabok kerülnek a színpadra.

A lélek húrjait is megpendítik a következő Bessenyei-évadban (videó) 2

– Az utóbbi években azt tapasztaltuk, hogy nagyon sokan érdeklődnek a lélektannal kapcsolatos dolgok, azaz például a párterápiák és a spiritualitás iránt. Ezért újdonságként meghirdetjük a Lélek-bérletet is, amelyet szeptember 13-ig lehet megvásárolni 5 ezer forintért – ismertette Varga Anikó.  Életvezetési tanácsokat és a pozitív hozzáállás, gondolkozás alapjait sajátíthatják majd el az előadásokon az érdeklődők.

A lélek húrjait is megpendítik a következő Bessenyei-évadban (videó)

A bérleteket augusztus 6-tól értékesítik. A Bessenyei-bérlet felnőtteknek 20 ezer, diákoknak és nyugdíjasoknak 17 ezer forintba kerül. A Gombos-bérletnél ez a szám felnőtteknek 12 ezer, diákoknak és nyugdíjasoknak 9 ezer forint.

További részletek a videóban:

Varga Anikó a BFMK 2018/19-es kínálatáról

Bűnügyi komédiával, vígjátékkal és spiritualitással is készülünk a következő évadra – tájékoztatott ma délelőtt Varga Anikó, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ intézményvezetője.

Posted by Promenad on Monday, July 23, 2018