A jövő hónap végéig lyukat marad az Andrássy úti kirakatsor

Bár befejezte a gázvezeték cseréjét az Andrássy úti kirakatsoron a bajai Game Kft., de a lyukak várhatóan a hónap végéig maradnak. Ennek az okát is elárulta Straub János cégvezető.

Igen, jól tapasztalják olvasóink, napok óta senki sem dolgozik az Andrássy úton, ugyanis a gézvezeték cseréjét befejezte a bajai Game Kft. Csakhogy az úttesten ásott lyukakat nem tömték be, sőt azok még egy jó darabig szlalomozásra kényszerítik az arra autózókat.

– Valóba befejeztük a munkát, annyi dolgunk maradt hátra, hogy – ahogy tettük ezt munka közbe eddig is – holnap délután 3 és 8, illetve pénteken délután 3 és este 8 között feltakarítjuk magunk után a munkaterületet – mondta érdeklődésünkre Straub János. A Game Kft. ügyvezetője hozzátette, hogy a korlátjaikat azonban kölcsönkérte az Alföldvíz Kft., melynek nincsenek ilyen eszközei.

Az ügyvezető úgy tudja, hogy a vízszolgáltató a jövő hónap végén tér vissza az Andrássy útra.

Az Alföldvíz egyébként jelenleg az Emlékpontnál nyitott újabb munkaterületet, ahol átvágta a kerékpárút és a gyalogátkelőhely közös szakaszát. Az újtemplomnál befejeződött a közműcsere, ott az út helyreállításán dolgoztak ma délelőtt a Strabag szakemberei.

Az OTP-nél a termálvíz vezeték cseréje miatt a díszburkolatot is felszedő Koltech Kft. sem itt, hanem néhány napja a Népkerti körforgalomnál dolgozik. A vezeték eredeti műanyag védőcsövét cserélik acélra. Ha itt végeznek, térnek vissza a Kossuth térre.

Nézegessen közműépítők vásárhelyi képeket!

Közműcsere a belvárosban

Közműcsere a belvárosban
Közműcsere a belvárosban
Közműcsere a belvárosban
Közműcsere a belvárosban
Közműcsere a belvárosban
Közműcsere a belvárosban
Közműcsere a belvárosban
Közműcsere a belvárosban Közműcsere a belvárosban Közműcsere a belvárosban Közműcsere a belvárosban Közműcsere a belvárosban Közműcsere a belvárosban Közműcsere a belvárosban