Márki-Zay Péter

“Sajnos augusztus 20-án sem tudunk kellemesen csalódni a látszatpolgármesterben” – írja a Fidesz helyi szervezete a keddi közleményében, amit változtatás nélkül közlünk.

Sajnos augusztus 20-án sem tudunk kellemesen csalódni a látszatpolgármesterben, aki ismét felrúgva hagyományainkat, semmibe véve a vásárhelyiek szokásait, a közgyűlésben átcsoportosított 25 millió forintból politikai cinkostársait szponzorálja és pártalapítást szervez a méltó ünneplés helyett.

A sajtó már tényként kezeli, hogy a jelenleg éppen az LMP-t eláruló, hazug és becstelen Hadházy Ákos a hódmezővásárhelyi polgármesterrel, Márki-Zay Péterrel együtt alapít pártot, amelyhez csatlakozik a szegedi polgármester, Botka László, és a szintén LMP-ből távozó Róna Péter is.

Ez a hódmezővásárhelyi adófizetők pénzén szervezett pártalapítás lesz az idei augusztus 20-i ünnep fő attrakciója: a programsorozat igazi sztárjai Hadházy Ákos és Róna Péter, valamint a hozzájuk hasonló bukott politikusok lesznek, akik a koncertek előtt a színpadon folytatnak majd pódiumbeszélgetéseket.

Az államalapítás ünnepén tehát Hódmezővásárhelynek méltó ünnep helyett majomparádé, kultúra helyett a legrosszabb pártállami időket idéző politikai agymosás, közös ünneplés helyett mocskolódás, gyűlölködés, és az adófizetők pénzén szervezett pártalapítás jut.

Sok sikert kívánunk Márki-Zay Péter új pártjához és politikai karrierjéhez, de arra kérjük, ezt ne a hódmezővásárhelyi adófizetők pénzén, valamint a nemzeti ünnepet kihasználva és megbecstelenítve szervezze.

Az augusztus 20-i ünnepség ismét megmutatja, hogy Márki-Zay Péternek csak a saját politikai karrierje fontos, aminek érdekében gátlástalanul átgázol az ünneplő hódmezővásárhelyi családokon is. Az államalapítás a magyarság közös ünnepe, nem értjük, miért kell ebbe is gyűlölködést, uszítást és pártpolitikát keverni.

Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete