Panaszláda: tényleg a madár sem jár a kőfalnál? 4

Annyira gazos és elhanyagolt a kőfal a Bocskai utcán, hogy az valami borzasztó – háborodott fel egy olvasónk, aki elszomorítónak tartja, hogy Vásárhely belvárosában ilyen állapotokat láthatunk.

Imre nevű olvasónk jelezte szerkesztőségünknek, hogy hatalmas a fű és a gaz a Bocskai utcán, a kőfal mentén.

Teljesen elszomorít. Tényleg senki nem veszi az ilyet észre, a madár sem jár arra? Én értem, hogy az ott most zsákutca és nincs forgalom, de ott van egy köpésnyire a buszpályaudvar! Aki vidékről érkezik és arra sétál, mit fog szólni? Kétlem, hogy ez jó fényt vet ez a városra. Borzalom!

– fakadt ki Panaszládánknak olvasónk. Levelében azt is írta:

az ilyenek miatt egyre inkább gazosnak és gázosnak tartja Vásárhelyt.

Kedd délelőtt a helyszínen készítettünk néhány fotót. A látottak alapján mindenki döntse el, hogy jogos-e az észrevétel, vagy sem:

Panaszláda: tényleg a madár sem jár a kőfalnál? Panaszláda: tényleg a madár sem jár a kőfalnál? 1 Panaszláda: tényleg a madár sem jár a kőfalnál? 3 Panaszláda: tényleg a madár sem jár a kőfalnál? 2 Panaszláda: tényleg a madár sem jár a kőfalnál? 5 Panaszláda: tényleg a madár sem jár a kőfalnál? 6 Panaszláda: tényleg a madár sem jár a kőfalnál? 7

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!