Hódmező habja

Ellenzéki kotyvalék, horvát népünnepély, Németh Kristóf vágyai, a Szőke Szikla szilárdsága. Keddi koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Mantra

Ellenzéki kotyvalék.

Az ellenzék ehetetlen menüjéből még a saját szavazóik sem kérnek – az Origo.hu azt elemzi, miért bukott meg ismét a teljes összefogást hirdető politika.

„A hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás után egyfajta mindenre jó gyógyszerként mantrázták a baloldali véleményformálók, hogy a teljes összefogás meghozza a választási győzelmet. Már 2018 előtt jól látszott, hogy a választók nagy része nem vevő arra a politikára, amit csak úgy lehetne összefoglalni, hogy vajon mit szólnának egy étteremben a vendégek, ha a paradicsomlevest és a brassóit nem külön-külön, hanem egybeöntve szolgálnák föl?”

Újabb részletek derültek ki a csúfos ellenzéki bukásról

Ismét megbukott a hazai ellenzék teljes összefogást hirdető politikája. Miskolcon, Sopronban és Veszprémben a Fidesz-KDNP jelöltjei hatalmas fölénnyel nyertek, míg az ellenzéki jelöltek arra sem voltak képesek, hogy legalább a 2014-es nagyszabású vereséget hozó önkormányzati eredményeiket megismételjék. Az ellenzék ehetetlen menüjéből még a saját szavazóik sem kérnek.

Ünneplés

Zágráb színei.

Nemcsak Franciaország büszke világbajnok válogatottjára, Horvátországban is népünnepély fogadta az ezüstlegényeket – tudósít a Hirado.hu.

„Zágráb belvárosában, a Jellasics téren és a környező utcákban közben minden előzetes várakozást felülmúlva, több mint 300 ezer ember gyűlt össze. Piros-fehérbe borult az egész város, soha nem látott ünneplés kezdődött. Az országban vasárnap óta gyakorlatilag megállt az élet: voltak üzletek, amik ki se nyitottak, és sok helyen munkába se kellett menniük az embereknek. A főváros főterén és a környező utcákban az ünneplő tömegnél már délután elfogyott az összes víz és élelem, ezért a tűzoltók víztartályokat hoztak a helyszínre.”

Nemzeti színekbe borult Párizs és Zágráb, folyamatos az ünneplés

A francia fővárosban hatalmas tömeg várta a világbajnok csapatot. A válogatott tagjait nyitott buszon vitték a belvárosba, később a francia államfő is fogadja őket, illetve magas rangú állami kitüntetést vehetnek át. Mindezzel egyidőben Horvátország is úgy ünnepel, mintha csapatuk megnyerte volna a világbajnokságot.

Ajándék

Németh Kristóf vágyai.

A 42 éves színész egy éve alkot egy párt szerelmével, Zitával, akivel olyan boldogok, hogy már a gyermekvállalást tervezik – írja a Lokál Online.

„Noha valóban úgy üzemelünk, mint egy kerek egész család, titkon mindannyian arra vágyunk, hogy a Jóisten megajándékozzon bennünket egy gyermekkel. Zitának még nincs sajátja, így érthető, hogy szeretné megélni az anyaságot. Én pedig ebben örömmel vagyok partner, s bevallom, hogy én is nagyon vágyom még egy babára. Szerencsére Lóci sem ellenzi, sőt gyakran mondogatja is, hogy szeretne már egy kistesót – mesélte.”

Németh Kristóf: Vágyom még egy babára

A 42 éves színész egy éve alkot egy párt szerelmével, Zitával, akivel olyan boldogok, hogy már a gyermekvállalást tervezik. Kristóf a Lokálnak elárulta: 10 éves fia, Lóci is nagyon vágyik már egy kistestvérre. – Zita nemrég hozzám költözött, és noha mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, rengeteg időt töltünk együtt – kezdte lapunknak a Fórum Színház igazgatója, akinek kisfia is nagyon jól kijön szerelmével.

Izgalom

A Szőke Szikla ereje.

Meghatódva fogadta a sok gratulációt és ajándékot születésnapja alkalmából a súlyos betegségből lábadozó Mészöly Kálmán, aki tegnap töltötte be a 77. életévét – számol be a köszöntésről a Blikk Online.

„Szerencsére apu jól érzi magát. Nagyon izgatott volt a születésnapja miatt, örült, hogy találkozhat a barátaival, akik a nehéz időszakban is tartották benne a lelket, s rendszeresen látogatták – árulta el Mészöly Kálmán kisebbik fia, Géza. – Sokat jelent számára az a mérhetetlen szeretet, amit kap, ebből tud igazán erőt meríteni.”

Velük ünnepelt Mészöly Kálmán: így lepték meg a születésnapján a legendát

Üröm – Meghatódva fogadta a sok gratulációt és ajándékot születésnapja alkalmából Mészöly Kálmán, aki tegnap töltötte be a 77. életévét. A magyar futball legendás alakja számára családja szervezett ünnepséget, amelyen régi jó barátai, egykori csapattársai is nagy-nagy örömmel jelentek meg, s köszöntötték fel.