Automatikus vázlat 145

Miskolc sem kért a szivárványos horrorkoalícióból. Józsefváros után a borsodi megyeszékhely is üzent az impotens ellenzéknek. Kétharmados Fidesz-győzelem, újra – írja a Blogstar.

Hiába reménykedett a balliberó média, és hiába vetették vigyázó szemüket Miskolcra az erőtlen ellenzéki erőkpotentátjai, július 8-a után július 15-én újabb összeomlást kellett elkönyvelniük.

A miskolci 12-es önkormányzati választókörzetben tartott időközi választást ugyanis a nem hivatalos eredmények szerint a szavazatok csaknem 61 százalékának begyűjtésével nyerte meg Nagy István, a kormánypártok jelöltje. Vagyis

kétharmados Fidesz-győzelem, újra és újra.

A szivárványos horrorkoalíció politikai halálra ítéltetett viccembere, bizonyos Rokker Zsoltti, alias Erdei Sándor (1976) 37 százalékig sem jutott. Annak ellenére, hogy a cukisított Jobbiktól kezdve az LMP-n át az MSZP-ig és a DK-ig mindenki, de mindenki felsorakozott mellette. A frenetikusan független civil jelmezbe öltöztetett összeellenzéki próbálkozó humorbombáit mégis csak egyharmaddal jutalmazták a bölcs borsodiak.

Ez nem vicc, hanem üzenet a javából.

Rokker Zsolttiból sem lett tehát Márki-Zay Péter, ugyanúgy végezte, mint a materialista álkeresztény celebpolgi szadeszes józsefvárosi druszája, Győri Péter.

A Győri kapu lakói világos véleményt mondtak. A biztonságot választották a baromkodás helyett.

Avagy vajúdtak a hegyek, de megint kisegeret szültek.

Úgy tűnik, tényleg egyszer volt Vásárhelyen kutyavásár.

Forrás és fotó: Blogstar