Mozgalmas hétvége a tűzoltóknál

Balesetek, füstölgő étel és járdára hasadt faág miatt vonultak a megyei katasztrófavédők.

Két személyautó ütközött szombaton délután Szegeden, a Hópárduc utca egyik kereszteződésében. A szegedi tűzoltók végezték el a műszaki mentész, személyi sérülés nem történt.

Lesodródott az útról egy személyautó szombaton délután Fábiánsebestyén külterületén. A Kórógyi hídnál. A mentéshez a szentesi hivatásos és a fábiánsebestyéni önkéntes egységeket riasztották. A balesetben egy ember megsérült. Az M43-as autópálya 48-as kilométerszelvényében is baleset történt vasárnapra virradó hajnalban, két autó ütközött a csanádpalotai határátkelőhely irányába. Hárman sérültek meg, a makói tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Füsttel telítődött egy lakóház vasárnap Makón, a Vásárhelyi utcában. A tűzhelyen felejtett étel füstölt, a lakók bejelentését követően a szegedi főügyelet a város hivatásos egységét riasztotta. A tűzoltók visszahűtötték az izzó edényzetet, majd átszellőztették a lakás helyiségeit. Senki sem sérült meg.

Járdára hasadt egy nagy méretű faág pénteken vasárnap délután Hódmezővásárhelyen, a Csomorkányi utcában. A város hivatásos egysége végezte el a műszaki mentést, az eset során személyi során személyi sérülés nem történt.

Fotó: illusztráció