Volt HFC-s játékossal kötött profi szerződést a Fradi

A Vásárhelyen nevelkedett Pintér Ádámmal kötött profi szerződést a Ferencváros – írja az Oldalvonal.

Újabb fiatal játékosokkal kötött profi szerződéseket a Ferencvárosi Torna Club – többek között a vásárhelyi nevelésű, vajdasági születésű Pintér Ádámnak (a képen bal oldalon) is kontraktust ajánlottak.

Pintér 2015 óta erősíti a zöld-fehérek utánpótlását. Akkor az U14-esek között kapott szerepet, egy évvel később az U15-ösök között szórta a gólokat, az elmúlt szezonban pedig az U16-os és U17-es keretben is szerepet kapott, 31 meccsen összesen 7 gólt szerzett.

A sportoló a 2014/15-ös szezonban a HFC U14-es csapatát erősítette, 30 mérkőzésen öt alkalommal talált be, de az U13-as gárdában a futsal bajnokságban remekelt igazán, 12 meccsen harmincszor köszönt be.

– Nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam a szerződésemet a Ferencvárossal, Magyarország legjobb csapatával. A gyorsaságom és az egy az egy elleni játékom a fő erényem, a jobb és a bal szélen, valamint centerben is tudok játszani. Az U17-es csapatban kezdem a következő szezont, utána meglátjuk, felkerülök-e az U19-esek közé – nyilatkozta Pintér Dániel a Fradi.hu-nak.

Forrás: oldalvonal.hu
Fotó: fradi.hu