Tömött padsorok a vb-döntőn a vásárhelyi sétálón (videó) 2

Százak gyűltek össze a Bessenyei előtti kivetítőnél vasárnap délután, hogy megnézzék a francia-horvát meccset.

Tökmag, chips, sör, fröccs – minden az asztalokra került 17 óra előtt néhány perccel a Rapcsák András utcai kivetítőnél. Rengeteg család, szerelmes pár és baráti társaság várta a kezdés pillanatát a BFMK előtt.

Ahogy a beszélgetésekből kihallottuk, a többség inkább – talán a szomszédság miatt – a horvátoknak drukkolt. Mivel elég gólzáporos mérkőzést láttunk, így persze sokszor lendültek magasba a kezek, és kurjongatásokból sem volt hiány.

Tömött padsorok a vb-döntőn a vásárhelyi sétálón (videó) 1

Aki nem tudná, a végeredmény 4-2 lett a franciák javára, így ők rendelkeznek jelenleg a világ legjobb nemzeti válogatottjával.

A sétálóról élőben közvetítettünk a Facebook-oldalunkon:

Teltház a sétálón: így szurkolnak a vásárhelyiek a VB-döntőn!

Posted by Promenad on Sunday, July 15, 2018

Tömött padsorok a vb-döntőn a vásárhelyi sétálón (videó) Tömött padsorok a vb-döntőn a vásárhelyi sétálón (videó) 3 Tömött padsorok a vb-döntőn a vásárhelyi sétálón (videó) 4 Tömött padsorok a vb-döntőn a vásárhelyi sétálón (videó) 5 Tömött padsorok a vb-döntőn a vásárhelyi sétálón (videó) 6 Tömött padsorok a vb-döntőn a vásárhelyi sétálón (videó) 7 Tömött padsorok a vb-döntőn a vásárhelyi sétálón (videó) 8 Tömött padsorok a vb-döntőn a vásárhelyi sétálón (videó) 9 Tömött padsorok a vb-döntőn a vásárhelyi sétálón (videó) 10 Tömött padsorok a vb-döntőn a vásárhelyi sétálón (videó) 11 Tömött padsorok a vb-döntőn a vásárhelyi sétálón (videó) 12 Tömött padsorok a vb-döntőn a vásárhelyi sétálón (videó) 13