Már csak ez hiányzott: Szíriusz teret „avattak” Vásárhelyen

Csöndes megemlékezés keretében kapott névtáblát nemrégiben a vásárhelyi Szíriusz tér. Az ünnepséget a nyilvánosság teljes kizárása mellett rendezték.

A megemlékezést a nyilvánosság teljes kizárása mellett rendezték a szervezők, akik azt kérték, hogy a tér avatóra hivatalos delegációk NE jelenjenek meg az ünnepségen. A sajtónak körbeküldött meghívóban leírták, hogy a tér elnevezés avató vagy szerdán, vagy csütörtökön, esetleg pénteken lesz, vagy a belvárosban, vagy a Hódtóban vagy a Kása erdőben.

Információnk szerint az eseményt a szervezők összekötötték egy titkos találkozóval, melyen úgy konspiráltak, hogy azon még saját maguk sem jelentek meg, így megtévesztve az érdeklődő nagyközönséget.

Már csak ez hiányzott: Szíriusz teret „avattak” Vásárhelyen 1

A Szírius tér, mely a Horthy sugárút után újabb vásárhelyi közterületnek ad bensőséges, nosztalgikus hangulatot, egyébként az eseményről nyilvános Facebook-posztot sem nyitó szervezők szerint remekül illeszkedik ahhoz a tételesen bizonyított, de a hatóságok és a Magyar Tudományos Akadémia által immár 500 éve eltitkolt tényhez, miszerint a magyar nép őshazája nem a Volga-Káma vidékén volt. Őseink a Szíriuszról érkeztek a Földre, s teremtették meg a sumér, az egyiptomi, a tolték, az inka, a görög és a római civilizációt.

Egy nagy szíriuszi csoport egyébként egy 280 mérföld/155 mérföld/93 mérföld átmérőjű anyahajón a Naprendszerünkben a Hold túlsó oldalán tarozkodik. Fedélzetén az Aneltha, Armatha, Alintha, Asintotha, Isintha és Lumintha nőnemű léyekkel, akik szívesen kommunikálnak telepatikusan a földi, ezek szerint mind magyar-szíriuszi eredetű emberekkel, ahogy ez az alábbi titkos oldalon is olvasható.

Csillag Fényküldöttek – angyalforras.hu

Samel Ryszarda, angyalok segítsége, ibolya láng, angyalforrás, hogyan kérjünk segítséget, arkangyal, Ayon, angyal mágia, isten segítsége, sziv csakra, orifiel, kerjetek es megadatik, Pilis, Aysha, ötszörös láng, Plejádok, Metatron, gyógyitás, csakra, angyal-forrás, uriel, őrangyal, michael, piramis, üzenetek, beavatás, misztikus, föld anya, mennyei atya

 

Kedves Olvasónk, még mielőtt klaviatúrát ragadna, hogy felháborodottan írjon, vagy úgy ahogy van, gatyában rohanna reklamálni a szerkesztőségbe, nyugodjon meg. A hülye feliratokról készült fotóit azonban várjuk a szerkesztoseg@promenad.hu email címünkre.