Panaszláda: két éve borzolja a kedélyeket egy autó a Kaszap utcán!

A kocsit nem használják, feleslegesen foglalja a parkolót, és senki nem fizet érte – állítja egy olvasónk, aki szeretné, ha végre intézkedés történne az ügyben.

A fotón szereplő személygépkocsi most már több mint 2 éve áll a Kaszap 7. és a Kaszap 9. szám közötti parkolóban – kereste meg szerkesztőségünket egy olvasónk. Panaszládánknak azt írta, az autó feleslegesen foglalja a parkolót és akadályozza garázsba való beállást is, ráadásul úgy, hogy senki nem fizet érte.

Egy darabig rakosgatták a parkolóőrök a csomagokat rá, de megunták. Már a rendőrségnek beküldtem, mint közérdekű bejelentést, de ők azt válaszolták, hogy az önkormányzatra tartozik. A parkolóban igy is kevés a hely, így szeretnénk, ha az önkormányzat végre intézkedne! Műszaki vizsgája sincs a járgánynak!

– fűzte hozzá.

Ellenőrzésként mi is többször megnéztük a “csodajárgányt”,  és valóban minden napszakban ott találtuk.

Panaszláda: két éve borzolja a kedélyeket egy autó a Kaszap utcán! 1

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!