Hódmező habja

Vásárhely elárvult Kossuth tere, Burány kapitány sörfesztiválja, illuzionista lánykérés, egy világbajnok magyar test. Keddi koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Padtalanság

Elárvult a vásárhelyi Kossuth tér.

Még mindig nem kerültek vissza a padok a Kossuth térre – a Vásárhely24 úgy tudja, a sörfesztivál miatt távolították el azokat.

„Jelenleg egy pad árválkodik a Kossuth téren, a többi nem került vissza a helyére. Általában többen is le szoktak itt ülni, hogy élvezzék a jó időt, vagy csak kicsit beszélgessenek. Egyelőre erre nem sok lehetőség van.”

Nem kerültek még vissza a padok a Kossuth térre – Vásárhely24

Értesüléseink szerint a Sörfesztivál miatt távolították el őket. Jelenleg egy pad árválkodik a Kossuth téren, a többi nem került vissza a helyére. Általában többen is le szoktak itt ülni, hogy élvezzék a jó időt, vagy csak kicsit beszélgessenek. Egyelőre erre nem sok lehetőség van.

Szonda

Burány kapitány.

Különös védekezést adott elő a szocialista Burány Sándor, mikor ittas vezetésen érték – így a Zoom.hu.

„Az ellenzéki politikus azt mondta, csak egy sört ivott, ‘nem szállt a fejébe az ital’, ‘pont belefutott’ egy ellenőrzésbe, nem vette figyelembe, ‘hogy hát szonda is van a világon’. Közismert, hogy az ittas vezetést illetően Magyarországon zéró tolerancia van érvényben, vagyis technikailag Burány nem ott hibázott, hogy nem vette figyelembe, hogy ‘szonda is van a világon’, hanem hogy a szabályokat figyelmen kívül hagyva ittasan ült a volán mögé. Az persze régi vita, hogy szükség van-e zéró toleranciára, vagy lehetne-e engedni, hogy valaki minimális alkoholfogyasztás után vezessen.”

Az ötezer Burány Sándor országa vagyunk

Az ötezer Burány Sándor országa vagyunk Felfüggesztette a Párbeszéd-frakció politikusa, Burány Sándor ellenzéki képviselő mentelmi jogát az Országgyűlés. A lépést Polt Péter legfőbb ügyész kérte, miután Burány Sándort ittas járművezetésen érték. Ahhoz, hogy eljárást indíthassanak a politikussal szemben, képviselőtársai legalább kétharmadának kellett a mentelmi joga felfüggesztésére szavazni.

Meglepetés

Gyűrű a műrózsából.

Különleges körülmények között kérte meg párja Tiky Bui, a Magyarország Szépe vietnami származású versenyzőjének kezét – derül ki a Lokál Online cikkéből.

„A páromat akartam meglepni egy nagyszabású illuzionista műsorral, ám végül nekem esett le az állam a meglepetéstől. Az egyik bűvész ugyanis a színpadra szólított, habár akkor még fogalmam sem volt arról, mi vár rám. Először egy műrózsából varázsolt egy igazit, amelyen már ott lógott az eljegyzési gyűrű. Hirtelen fel sem fogtam, mi történik, csak arra eszméltem, hogy már a párom is ott van a színpadon, és előttem térdel. Ott, több ezer ember előtt kérte meg a kezem, és én boldogan mondtam neki igent.”

Magyarországra menekült a királynőjelölt

Tiky Bui, a Magyarország Szépe vietnami származású versenyzője hétéves korában költözött családjával Magyarországra egy jobb élet reményében. A királynőjelölt a Lokálnak elárulta: noha soha nem esett bántódásuk, nem érezték magukat biztonságban az ázsiai országban. – Édesapám mindössze 20 éves volt, amikor Magyarországra költözött, bár eleinte csak rövid időre tervezett.

Erőbedobás

Világbajnok test.

A gyönyörű testépítő, Majlinger Nóra az INBA Világbajnokságon, Csehországban remekelt: junior és felnőtt kategóriában is elhozta a legfényesebben csillogó érmet, ráadásul abszolút győztesnek is megválasztották – számol be róla a Blikk Online.

„Amikor kimondták a nevem, fel sem fogtam, hogy én vagyok a győztes, aztán elsírtam magam – kezdte Nóra, aki hónapokon keresztül keményen edzett, hogy a legjobb formájában álljon a bírák elé. – Elképesztő érzés volt, hogy 13 bíróból 10 rám szavazott. Így még nagyobb erőbedobással készülök a következő versenyemre – mondta a lány, majd hozzátette: novemberben egészen Las Vegasig utazik, hogy újra megméresse magát.”

Világbajnok test: első helyre domborított a gyönyörű magyar testépítő

Brno – Újabb aranyéremmel tért haza a gyönyörű testépítő, Majlinger Nóra (22), aki ezúttal az INBA Világbajnokságon, Csehországban remekelt. A lány junior és felnőtt kategóriában is elhozta a legfényesebben csillogó érmet, ráadásul abszolút győztesnek is megválasztották.