Hódmező habja – napi netszemle

Orbán igazsága, Puzsér kontentpolitikája, az ítéletidő drámája, Tóth Vera brutál szexi dekoltázsa. Vasárnapi koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Irányítás

Orbán igazsága.

Vezércikkben áll ki a magyar miniszterelnök mellett a tekintélyes Le Figaro, mely szerint a migráció ügyében nem demagógiáról van szó, hanem arról, hogy a demokrácia lényege meghallgatni az embereket.

„Arnaud de la Grande azt írja: a migránskrízisben vissza kell szerezni az irányítást. A brüsszeli vezetőkre utalva idézi Jaures egyik híres mondását: ha az emberek nem változtathatják meg a dolgokat, megváltoztatják a szavakat. Ennek a veszélyére figyelmeztet a szerző. Vagyis, hogy Brüsszel ne kommunikációval próbálja megoldani az elviselhetetlen migránskrízist.”

Vezércikkben áll ki Orbán Viktor mellett a Le Figaro

A világ egyik legtekintélyesebb napilapja, a Le Figaro vezércikket írt a brüsszeli csúcs második napjára. Demokratikus vészhelyzet, ez a címe. Saját felmérésükre is hivatkozik a szerző, a kiváló riporter, Arnaud de La Grange. Eszerint a franciák nagy többsége is fél a migránshelyzettől, nem akar több migránst, ráadásul úgy gondolják, Brüsszel nem áll a helyzet magaslatán.

Kóklerek

A szórakoztatás igazsága.

A jobboldalnak legalább ott van Orbán, az ellenzéknek viszont Puzsérok kellenek, hiszen a jövő egyértelműen a kontentpolitikáé – állítja a Mandiner.hu.

„A politika nem valamiféle üdvözítő távlat többé. 2018-ban néhány megszállott kókleren kívül senki nem álmodik arról, hogy a politikai cselekvés fogja kirántani őt a létezés abszurditásából, mint Malraux regényhőseit. Arról ugyanakkor szó sincs, hogy a politika megsemmisült volna; nagyon is megvan a politika helye a YouTube címlapján vagy a Facebook-idővonalunkon, Erdélyi Mónika és Mollika slime-videói, a Best of Kathi Béla-gyűjtemények, a bekészült Maradona-gifek között. Az átlagfogyasztói figyelem alig húsz másodperces sávjába szorult vissza. Egy politikusi megnyilatkozás annyira igaz, amennyire szórakoztató.”

Leimeiszter Barnabás: Puzsérok kellenek az ellenzéknek | Mandiner

A jobboldalnak legalább ott van Orbán, de az ellenzék képtelen megérteni, hogyan működik a huszonegyedik századi politika. A politika nem valamiféle üdvözítő távlat többé. De ma is megvan a politika helye: a YouTube címlapján vagy a Facebook-idővonalunkon. Ezzel kompatibilis figurákra van manapság szüksége annak, aki hatalomra törekszik.

Értékmentés

A víz az úr.

A júniusi viharkárok nagysága már meghaladja a kétmilliárd forintot Magyarországon, miközben Romániában tragikus helyzet alakult ki – számol be róla a Hirado.hu.

„Két napon keresztül, szinte megállás nélkül szakadt az eső Romániában. A hegyi patakokon és folyókon villámárvíz alakult ki, több mint kétszáz embert kellett kimenekíteni otthonából. Az áradások Székelyföld egy részét is sújtják. A romániai Márkosrétet elnyelte az ár. Vízben úsztak az udvarok, házak és utcák. Az emberek mentették értékeiket és állataikat. A szárnyasokat a padlásra vitték, hogy ne pusztuljanak el. Több mint ötven családnak kellett elhagynia otthonát, nagy erőkkel vonultak a helyszínre a tűzoltók is. Csónakokat hoztak, hogy mindenkit ki tudjanak menteni. A település azért került víz alá, mert átszakadt a közeli patak gátja.”

Ismét komoly károkat okoztak a viharok

Június utolsó napja sem múlt el károkat okozó vihar nélkül. Pénteken ismét heves zivatartok vonultak át az országon, Kalocsán tetőket rongált meg, fákat döntött ki a szél. A felhőszakadás miatt víz öntötte el a város egy részét. A júniusi viharkárok nagysága már meghaladja a kétmilliárd forintot.

Kivágás

Tóth Vera dekoltázsa.

A Blikk Online arról ír, a rajongói teljesen elájultak Tóth Vera brutál szexi dekoltázsától.

„Az énekesnő már kapott hideget-meleget egy-egy szexi fotójára, legutóbb például melltartó nélkül szelfizett, ami néhány követőjénél kiverte a biztosítékot, mások szerint viszont nincs azzal semmi gond, ha az ízlés határain belül megmutatja bájait. Vera most újabb szexi fotókat tett közzé, melyeken dekoltázsáról nehéz levenni a tekintetet. Ráadásul úgy tűnik, hogy a mélyen kivágott ruha alá mintha ismét nem vett volna fel melltartót.”

Hűha: rajongói teljesen elájultak Tóth Vera brutál szexi dekoltázsától – fotó

Az énekesnő már kapott hideget-meleget egy-egy szexi fotójára, legutóbb például melltartó nélkül szelfizett, ami néhány követőjénél kiverte a biztosítékot, mások szerint viszont nincs azzal semmi gond, ha az ízlés határain belül megmutatja bájait. Vera most újabb szexi fotókat tett közzé, melyeken dekoltázsáról nehéz levenni a tekintetet.