Hódmező habja

Vásárhely laza pihenőparkja, szembeköpött Európa, Liptai Claudia dekoltázsa, Demcsák Zsuzsa eufóriája. Hétindító koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Kikapcsközpont

Vásárhely laza pihenőparkja.

Épül Vásárhelyen, az egykori Kossuth Zsuzsanna Műszaki Szakközépiskola helyén a tó és a pihenőpark, amelyet a tervek szerint az esztendő végén már használhatnak a helybeliek – írja a Delmagyar.hu.

„Nemcsak tó kap helyet, hanem pihenő-, játszó-, sportterület is lesz, továbbá egy pavilont is kialakítanak. A vízfelület körül lépcsőzetesen alakítják ki azt a rész, amely átvezet a napozódombokhoz, és az utakhoz hidak és fadekkek kapcsolódnak. A játszótér egyedi módon vizes elemeket is tartalmaz, de lesz még ‘fitneszrészleg’ és sportpálya is.”

A tervek szerint év végén már lazíthatunk az új vásárhelyi pihenőparkban

A sorok írója még járt a vásárhelyi Kossuth Zsuzsanna Műszaki Szakközépiskolában. A tornacsarnokban drukkolt a helyi férfi kosárlabdacsapatnak, és tudósított a meccseiről. Akik ott szorongtak a lelátón vagy a pálya szélén, nem feledhetik a fantasztikus hangulatot, azt, hogy abban a teremben a legjobbak ellen is eséllyel léptek pályára a kedvencek.

Önzés

Brüsszeli passzátszél.

Három évet kellett rá várni, de mostanra ki lehet mondani: a migrációs válság fenekestül felforgatta az európai politikát, az elit sok esélyt kapott a választóktól, mostanra azonban végképp elfogyni látszik a türelem – állítja a Magyar Hírlap Online.

„Van azért egy hely, ahol makacsul ellenállnak az új szeleknek, ez pedig Brüsszel. Az uniós elefántcsonttoronyból nézve ugyanis a bécsi, müncheni, római és budapesti döntések nem a józan ész diktálta, szükségszerű intézkedések, hanem őket az eltiprandó, gonosz, nacionalista, populista tagállami önzés vezeti. Az Európai Bizottság és a migránsválság előtt megválasztott Európai Parlament a mai napig, szembeköpve a választók akaratát és a valóságot, napirenden tartja a kötelező, állandó és automatikus kvótát.”

Új szelek fújnak

Az elit sok esélyt kapott a választóktól, mostanra azonban végképp elfogyni látszik a türelem. A migránsválság kezelésében megbukott politikusok számára a jövő évi európai parlamenti választás óriási pofonnak ígérkezik, az európai döntéshozók pedig igyekeznének megelőzni, hogy – Orbán Viktor szóhasználatával élve – mindenhol a kemény fiúk taroljanak.

Dekoltázs

Claudia és a country.

A Lokál Online cikkéből kiderül, Liptai Claudia és Pataki Ádám hagyományos fogásokkal, nyitótánccal, limbóhintóval és rohamosztagossal mulatta át az esküvői éjszakát.

„A vacsora után a Pataki házaspár átöltözött. Claudia egy mélyen dekoltált piros ruhában, míg Ádám kockás ingben és kalapban tért vissza, hogy bemutassák nyitótáncukat, méghozzá countryzenére. Ezután megérkezett az esküvői torta, amit a Star Warsból ismert birodalmi rohamosztagos tolt be. Köztudott, hogy mindketten rajonganak a kultikus filmért, a ceremónián is erre vonultak be, így az sem volt meglepő, hogy a négyemeletes esküvői dobostorta tetején Leia hercegnő és Han Solo jelképezte az ifjú párt.”

Liptai Claudia: Megünnepeltük, hogy boldogok vagyunk

Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjéről a Best magazin közölt újabb exkluzív részleteket, amiből kiderül, hogy az ifjú pár hagyományos fogásokkal, nyitótánccal, limbóhintóval és rohamosztagossal mulatta át az éjszakát. Liptai Claudia és Pataki Ádám megható ceremóniája után egy fergeteges hangulatú buli vette kezdetét a sárospusztai kúrián.

Eufória

Demcsák Zsuzsa szálkásítása.

Bombaformában tér vissza a TV2 képernyőjére, fitt és fiatalos Demcsák Zsuzsa – írja a Blikk Online.

„Manapság sokat kocogok, pedig sosem szerettem futni, mert borzasztóan egyhangú. Ám, amikor elkezdtem, éreztem, hogy szinte ötszáz méterenként fejlődöm, a végén pedig olyan eufóriát éreztem, amit korábban még szinte sosem. Nem szeretem, de hihetetlen módon szálkásít – vélekedett Demcsák. – Emellett pedig heti négy napon járok konditerembe. Délelőtt futás, este edzés, tehát egy héten tulajdonképpen nyolcszor tréningezem.”

Bombaformában tér vissza a TV2 képernyőjére: szálkásra gyúrta magát Demcsák Zsuzsa

A műsorvezető közösségi oldalain megosztott képei alapján remekül érzi magát. Nemsokára visszatér a TV2-n, a Blikknek pedig elmondta, jó érzés, hogy újra dolgozhat. Elárulta a titkát: nem eszik csokoládét, s hetente nyolcszor edz, akár egy élsportoló – csúcsformában akar visszatérni a képernyőre. Ennek köszönhetően egy korábbi, súlyos problémája is megszűnt, eltűnt a kínzó gerincfájdalma.