Elhalasztották a Kétfarkúak a vásárhelyi média megregulázását

Portálunkhoz közel álló források szerint elmarad a Kétfarkú Kutyapárt vásárhelyi szervezete által ma délutánra tervezett, a helyi online média „megregulázásával” kapcsolatos kiképző megbeszélés.

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt vásárhelyi szervezete mégsem tartja meg a ma délután 5-re hirdetett, a vásárhelyi (online) médiát „ellehetetlenítő”, titkos helyszínre tervezett találkozóját. Mint arról korábban hírt adtunk, a viccpárt azt tervezte, hogy csak előzetesen regisztrált résztvevőknek tartanak jogászok és informatikusok által javasolt ötletbörzét arról, hogyan leckéztethetik meg a Rádió7, a Vásárhely24 és a Promenad hírportálokat, szigorúan törvényes eszközökkel úgy, hogy „az fájjon nekik”.

A ma délutánra, a Facebookon titkos helyre (melyet csak az eseményre regisztrálóknak árulnak el) tervezett médiaparáztatás azonban elmarad – tudtuk meg több független forrásból. A szervezők az eseményt július 7-re tolták el, s azt ígérték, hogy a pesti pártvezetés részvételével zajló megbeszélésen osztják majd meg a résztvevőkkel a teendőket, azaz a fővároshoz fordultak segítségért a helyi embereik kiképzéséhez.