Panaszláda: visszatérő tolvaj lopja a virágokat Újvároson! 1

Ráadásul kétszer ugyanonnan vitt el virágokat az illető – állítja egy olvasónk, aki felháborítónak tartja és mélységesen elítéli az esetet. Panaszládánkhoz fordult.

Olvasónk azt írta, néhány hete a Makói országúton lévő háza előtt az egyik reggelre hat virágból hármat elvitt valaki. Már akkor lefotózta, mit hagyott hátra az illető, ám a pimaszság legteteje, hogy most a héten újabb lopás történt ugyanazon a helyen.

Igaz, most csak egy virágot ásott ki és vitt magával a tolvaj. Olvasónk szerint ugyanaz a személy lehet az elkövető, mivel megvárta, míg az első alkalom után új növények kerültek a ház elé.

Nem a virágokra költött pénz, az a néhány száz forint kár bosszant, hanem az, hogy az ember minden nap locsolgatja, gondozgatja őket, és valaki ezt ennyibe nézi – áll a szerkesztőségünknek küldött levélben. Még azt írta portálunknak: reméli, a sors megtorolja majd a nem éppen nemes cselekedetet.

Panaszláda: visszatérő tolvaj lopja a virágokat Újvároson!

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!