Lemondhat tisztségeiről Fekete Ferenc!

A Vásárhely24 úgy tudja, már a pénteki közgyűlésen bejelentheti lemondását városi sporttanácsnoki, valamint a Hódmezővásárhely Sportjáért Alapítványnál betöltött elnöki posztjáról is.

Információnk szerint lemondhat városi sporttanácsnoki, valamint a Hódmezővásárhely Sportjáért Alapítványnál betöltött elnöki posztjáról Fekete Ferenc, aki már a pénteki közgyűlésen bejelentheti ebbéli szándékát – írja a Vásárhely24.

A portál telefonon kereste a képviselőt, aki nem kívánta kommentálni az értesüléseket.

Amennyiben valóban megtörténik a lemondása, az vélhetően az elmúlt időben a közgyűlésben is tapasztalt, sporttámogatások, TAO pénzek körüli vitára, az együttműködés hiányára vezethető vissza.

A Hódmezővásárhely Sportjáért Alapítványt a város közgyűlése még 2010-ben hívta életre azzal a céllal, az utánpótlás-nevelési feladatok ellátása és támogatása, azon sportolók, sportszervezetek támogatása és ösztönzése, akik a sport, illetve az utánpótlás-nevelés területén kiemelkedő teljesítményt értek el biztosított legyen, de célként tűzték ki a város sportéletének fejlesztését, valamint és nem utolsó sorban egészségmegőrző, betegségmegelőző, gyógyító-, egészségügyi rehabilitációs programok szervezését.

A TAO pénzek megszerzésének, összegeinek, és felhasználásnak közlését a portál a tegnapi napon kezdte meg.

Fotó: Vásárhely24