Hódmező habja – napi netszemle 1

Vásárhelyi békeharc, európai robbanásveszély, a magyar futball megváltója, Luxus Vivi mindennapi kényeztetése. Csütörtöki koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Front

Vásárhelyi békeharc.

A Bajcsy-Zsilinszky utcától a Kálvin téren és az Andrássy úton át a Kossuth térig egymást érik a gödrök, árkok, kerítések, forgalomkorlátozások: a vásárhelyiek türelmesek, tudják, egy építkezés ezzel jár – írja a Delmagyar.hu.

„Frontot idéző állapotok uralkodnak, de a vásárhelyiek általában türelmesek, megértők. – A lezárások miatt keresni kell az utat, merre mehetünk, olykor a bicikliről is le kell szállni, hiába sietünk, de leszállunk, és úgy megyünk tovább – közölte a 78 éves Fenesi Imre. Hozzátette: „saját feje szerint’ nem lenne szükség a tramtrainre, de most már kíváncsi rá.”

Feldúrva a belváros, de türelmesek a vásárhelyiek – galéria

Hódmezővásárhely – A tramtrain építése, illetve az azzal kapcsolatos munkák folyamatosan zajlanak Vásárhely belvárosában. A Bajcsy-Zsilinszky utcától a Kálvin téren és az Andrássy úton át a Kossuth térig egymást érik a gödrök, árkok, kerítések, forgalomkorlátozások. A vásárhelyiek türelmesek, tudják, egy építkezés ezzel jár.

Ellenállás

Európai robbanásveszély.

Soha nem volt élesebb a szembenállás a bevándorlást támogatók és ellenzők tábora között – állítja a Magyar Hírlap Online.

„A helyzet azért robbanásveszélyes, mert az európai Európa felszámolásán nyíltan és rejtetten, de nagyon tudatosan és szervezetten dolgozó erők egyre türelmetlenebbül próbálják áterőltetni tömeges bevándorlási-betelepítési tervüket az őshonos európai népek rovására. E tervvel szemben azonban napról napra erősödik és szélesedik az ellenállás.”

Tiszta beszéd

Álláspont. Soha nem volt élesebb a szembenállás a bevándorlást támogatók és ellenzők tábora között Ha nem volna életbevágóan fontos és komoly kérdés az Európát sújtó migrációs válság, még mulatságosnak is nevezhetnénk azt a lázas igyekezetet, hogy az egy hét múlva esedékes, „rendes” uniós csúcstalálkozó előtt pár nappal mindenki migrációs „minicsúcsot” akar rendezni: Angela Merkeltől Donald Tuskon át Jean-Claude Junckerig.

Megváltó

Rossira várva.

Az Origo.hu szerint a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányának egyetlen komoly ellenfele az időtényező, de nem olyan régen volt már arra példa, hogy ez a helyzet sem megoldhatatlan.

„Marco Rossira most egyfajta megváltóként tekint mindenki, mert az az edző, aki a Videotont és a Ferencvárost is megfricskázva bajnoki aranyat tudott nyerni a Honvéddal, tudhat valamit. Az az edző, aki a szlovák bajnokságban bronzérmet nyert a Dunaszerdahellyel, szintén tudhat valamit. A magyar futball csodavárásban mindig nagyon erős volt – a keserű ébredéseket szinte számolni sem tudjuk. De Marco Rossi személyisége tényleg bizakodásra adhat okot.”

Hajrá, Marco Rossi!

A Magyar Labdarúgó Szövetség olyan embert – az olasz Marco Rossit – nevezett ki szövetségi kapitánynak, aki rendkívül népszerű a szurkolók körében, aki imádja a magyarokat és Magyarországot, és aki a Honvéddal és a Dunaszerdahellyel is bravúros eredményt ért el a közelmúltban.

Kényeztetés

Mindennapi betevő.

Párjával kapcsolatban a mindennapos kényeztetésben hisz Vasvári, azaz Luxus Vivi – olvasható a Lokál Online-on.

„Szerintem nagyon sok házasság azért végződik válással, mert mindkét fél hátradől, belekényelmesedik a helyzetbe. Mi nem vagyunk ilyenek. Bárki bármit mond, mindennek az egyik legfontosabb eleme a szex, ami nálunk mindennapos és kötelező – nevetett Vivi. – Természetesen olykor előfordul, hogy nem úgy jön ki a lépés, de a legtöbb esetben nincs olyan, hogy ne bújnánk össze, és ha épp reggel van rá idő, az sem probléma. Szerintem az intimitás elengedhetetlen a jó házassághoz.”

Luxus Vivi: Nálunk mindennap kötelező a szex

Vasvári Vivien április közepén Amerikában hozta világra kisfiát, Edwardot, akinek következő 18 évét máris betáblázta édesanyja. A luxusfeleség gyermekeivel kapcsolatban a céltudatos nevelésben, párjával kapcsolatban pedig a mindennapos kényeztetésben hisz. Vasvári Vivien gőzerővel készül esküvőjére, és közben két kicsi gyermek is várja otthon.