Aranyak, ezüstök és sikeres minimum vizsgák a vásárhelyi bokszolóktól 5

A negyedik Gönczi Róbert Ökölvívó Emlékversenyen járt a hétvégén a Boxing Gym Vásárhely.

A kemény felkészülés és edzés után várva várt megmérettetéshez érkeztek a Boxing Gym Vásárhely fiataljai, akik szombaton és vasárnap a Helvécián megrendezett negyedik Gönczi Róbert Ökölvívó Emlékversenyen próbálhatták ki magukat, foglalta össze egyik mesterük Kecskeméti Imola és a küldöttséget elkísérő Bánvölgyi Róbert elnök. A vásárhelyi öklözők egy része sikeres minimum vizsgát is tett a verseny előtt.

Aranyak, ezüstök és sikeres minimum vizsgák a vásárhelyi bokszolóktól 4

Az első versenyző Nagy Józsi volt, aki bemutató mérkőzést vívott és ügyesen szerepelt, legyűrte ellenfelét, de eredményhirdetés ebbe a kategóriában nem volt.  Serdülőben Ajtay Attila 62 kilogrammban ezüstéremmel tért haza, ifiben Tóth Niki aranyat hozott el. Rónyai Roli egy nagyon erős versenyzővel került össze a döntőbe kerülésért. Az első menetben még nem igazán találta a helyét, de hatalmasat küzdött, a második és harmadik menetben már felülkerekedett ellenfelén, de pontozással sajnos kikapott és nem került a döntőbe. Horváth Zoltán 91 kilogrammban döntőt bokszolt, mindhárom menetet egyértelműen uralva aranyérmet szerzett.

Aranyak, ezüstök és sikeres minimum vizsgák a vásárhelyi bokszolóktól 2

A csapatot Kecskeméti Imola, Krucsai Zsolt, Kovács Gábor és Tóth Károly Zsolt készítette fel. Viszonylag fiatal egyesületként, az első megmérettetések egyikeként a mutatott teljesítményt nagyszerűnek értékelték a mesterek, akik a későbbiekben még több versenyt, mérkőzést és természetesen még több aranyérmet szeretnének tanítványaiknak.

Aranyak, ezüstök és sikeres minimum vizsgák a vásárhelyi bokszolóktól Aranyak, ezüstök és sikeres minimum vizsgák a vásárhelyi bokszolóktól 1 Aranyak, ezüstök és sikeres minimum vizsgák a vásárhelyi bokszolóktól 3 Aranyak, ezüstök és sikeres minimum vizsgák a vásárhelyi bokszolóktól 10 Aranyak, ezüstök és sikeres minimum vizsgák a vásárhelyi bokszolóktól 8 Aranyak, ezüstök és sikeres minimum vizsgák a vásárhelyi bokszolóktól 7 Aranyak, ezüstök és sikeres minimum vizsgák a vásárhelyi bokszolóktól 6