Trendi babaszobák

Összegyűjtöttük a legcukibb és a legvagányabb ötleteket!

A modern gyerekhálót ma már el sem tudjuk képzelni trendi bútorok és kiegészítők nélkül. Ezt bizonyítja az is, hogy az elmúlt években robbanásszerűen megnőtt az igény a felnőttekéhez hasonló babaszobák berendezésére. Az igények sokrétűek, de szerencsére a kínálat is sokszínű.

A meghatározott témák nagyon jól mutatnak. A semleges zöld színű falak pedig kitűnő háttérként szolgálhatnak a színes dekorációknak és a játékoknak.

Összeválogattuk nektek a legstílusosabb gyerekszobákat! Érdemes végiggörgetni a képeket, hiszen remek ötletek meríthettek belőlük…

A menta zöld falak egyértelműn magukra vonzzák a figyelmet, ezért érdemes a bútoroknak és a dekorációnak semlegesebb színt választani. Lehet az fehér, elefántcsont vagy pedig világos szürke is.

Érdekes eleme lehet a babaszobának egy élénk színű tárgy is, esetünkben a vidám napsárga puff.

A falra rajzolt, festett vagy éppen ragasztott családfa nemcsak szép, de szimbólummal is bír. Az erőt az egységet jelképezi. A gyerekek, a szülők és nagyszülők fotói is megférnek egymás mellett a falon.

Természetesen nem muszáj az egész szobát egyszínűre festeni. Sokszor az is elég, ha csak egyik fal kap eltérő árnyalatot. A különleges mintájú szőnyegekre, babzsákokra érdemes nagy hangsúlyt fektetni.

Forrás: decoist.com

Képek forrása: decoist.com