Ismét eltelt nyolc év a Varga Tamásban 1

Nagy sürgés-forgás fogadta a Varga Tamás Általános Iskola környékén közlekedőket pénteken délután, ugyanis szülők, rokonok és barátok siettek a nyolcadikosok ballagására.

Összesen 48 diák intett búcsút iskolájának, annak reményében, hogy a jövőben kamatoztatni tudják az itt elsajátított alapokat.

Ismét eltelt nyolc év a Varga Tamásban

-Bízom benne, hogy nagyon kellemes élményekkel gazdagodtak az elmúlt 8 év alatt, nagyon sok szeretet igyekeztünk átadni a gyerekeknek. Azt a tudást pedig, amit megszereztek hasznosítani tudják a középiskolában is

-fogalmazott lapunknak Farkas Zsuzsanna, a Varga Tamás Általános Iskola igazgatója. Arra is kitért, a gyerekek számos lehetőség közül választhatnak a tovább tanulás terén is, ezért reméli a számukra legmegfelelőbb mellett döntenek és egy olyan úton indulnak el, amely sikereket hoz nekik. Hozzátette, mindenkinek azt kívánja, legyenek álmaik és céljaik, amiért érdemes küzdeni.

Ismét eltelt nyolc év a Varga Tamásban 4

 

A gyerekek többsége szakgimnáziumba és szakközépiskolába iratkozott, de szép számmal akadnak olyanok is, akik a gimnázium és a művészeti oktatás berkein belül folytatják tanulmányaikat. Az ünnepélyes ballagás osztályfőnöki órával kezdődött, majd a nyolcadikosok búcsúzó műsora következett. Sőt, az őket követő hetedikes diákok is készültek egy izgalmas műsorral, amelyet a ballagók örömmel fogadtak. Végezetül pedig az osztálytermekben búcsúzhattak el egymástól a diákok, a legkiválóbb tanulókat pedig ünnepélyes keretek között díjazták.

Ismét eltelt nyolc év a Varga Tamásban 6

Ismét eltelt nyolc év a Varga Tamásban 7 Ismét eltelt nyolc év a Varga Tamásban 8 Ismét eltelt nyolc év a Varga Tamásban 9 Ismét eltelt nyolc év a Varga Tamásban 10 Ismét eltelt nyolc év a Varga Tamásban 12 Ismét eltelt nyolc év a Varga Tamásban 13 Ismét eltelt nyolc év a Varga Tamásban 14

 

Ismét eltelt nyolc év a Varga Tamásban 5