Új palincsot kapott a Damjanich utcai játszótér 2

A Tiszta Szívvel Egyesületért Közhasznú Alapítvány jóvoltából újabb elemmel bővülhetett a tavaly megújult játszótér.

A mozgáskoordinációt és csapatjátékot fejlesztő játszóvár, a körforgó és a Vásárhelyen egyedülálló vizes játszóeszköz mellé, egy négy személyes új palincs került a Damjanich utcai játszótérre. A hivatalos átadón Lázárné Megyeri Zita, a Tiszta Szívvel Egyesületért Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnöke elmondta, 10 éve újították fel először a játszóteret. Majd tavaly szeptemberben a közkedvelt játszótér egy újabb átalakuláson esett át, mintegy 8,5 millió forintból újult meg.

A balesetveszélyes darabokat eltávolították, a helyükre pedig komoly támogatással új elemek kerültek.  Akkor még úgy gondolták a szakemberek, hogy a libikóka maradhat, azonban a feltáró munkálatok kiderítették, veszélyessé vált.

Új palincsot kapott a Damjanich utcai játszótér
Lázárné Megyeri Zita, a Tiszta Szívvel Egyesületért Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnöke

 

-Tavaly októberben az egyesület által szervezett nagy sikerű Szentpéteri Csilla jótékonysági koncert  bevételéből sikerült beszereznünk a négy személyes palincsot, amely most a helyére került

-fogalmazott Lázárné Megyeri Zita.

Új palincsot kapott a Damjanich utcai játszótér 1

Hozzátette, bíznak benne a játék örömére szolgál az elkövetkező időszakban az oda érkezőknek és sokáig tudják használni.

Kérdésünkre Lázárné Megyeri Zita elmondta, hogy a játék a telepítéssel és a szállítási költségekkel együttvéve közel fél millió forintba került. Egyúttal köszönetet mondott a segítségért a kivitelezést segítő cégeknek is, akik segítsége nélkül dupla annyiba került volna a megvalósítás.