Négy napig Vásárhely a sör fővárosa 10

Közel harminc sörfőzdével és több mint kétszáz sörkülönlegességgel csütörtökön megkezdődött a Kézműves Sörök Fesztiválja a vásárhelyi Kossuth téren.

Csütörtökön eljött a sokak által várt pillanat: kezdetét vette a Sörfeszt 4.0 – Kézműves Sörök Fesztiválja a főtéren. Habár a felhők alapján úgy tűnt, hogy esőben lesz részük a kilátogatóknak, végül kegyesek voltak az égiek, így semmi nem akadályozta, hogy jól sikerüljön a nyitónap.

Négy napig Vásárhely a sör fővárosa 4

Elsőként a Maya Soul zenekar adta meg kellemes dallamokkal az alaphangulatot a színpadon, majd a hivatalos megnyitó következett. Márki-Zay Péter polgármester köszöntötte a megjelenteket, és kellemes szórakozást kívánt az előttünk álló napokra.

Négy napig Vásárhely a sör fővárosa 7

Este 8 órától a Compact Disco örvendeztette meg az addigra már igen népessé vált közönséget. Az együttes népszerű, mindenki által ismert slágereket hozott, hogy a lehető legjobban teljen az első este a sör fővárosában.

Négy napig Vásárhely a sör fővárosa 6

Pénteken is érdemes lesz megnézni a kínálatot, ugyanis 18 órától a Buligánok, 20 órától a Ham Ko Ham banda csap majd a húrok közé. A teljes programot ITT olvashatja.

Négy napig Vásárhely a sör fővárosa Négy napig Vásárhely a sör fővárosa 1 Négy napig Vásárhely a sör fővárosa 3 Négy napig Vásárhely a sör fővárosa 5 Négy napig Vásárhely a sör fővárosa 8 Négy napig Vásárhely a sör fővárosa 9