Panaszláda: szégyenteljes állapot a Kisfaludy utcán!

Hónapok óta otthagyott építési törmelék bosszantja a Kisfaludy utcán élőket – jelezte egy olvasónk. Fanyesedék, földkupacok és betondarabok csúfítják az utca látképét.

Olvasónk szerint hiába ért véget hónapokkal ezelőtt a csatornarendszer helyreállítása a Kisfaludy utca Teleki utca felőli végénél, a fanyesedék, a földkupacok és a betondarabok a házak előtt, az út szélén maradtak.

A szégyenteljes állapot nem csak az ott élőket zavarja, hanem az utca látképét is rombolja – panaszolta olvasónk.

Az üggyel kapcsolatban kérdéseket tettünk fel az önkormányzatnak. Csütörtök délelőtt azt a választ kaptuk, hogy a kivitelező feladata a végleges helyreállítás, ami a nyáron valósul meg.

Panaszláda: szégyenteljes állapot a Kisfaludy utcán! 1 Panaszláda: szégyenteljes állapot a Kisfaludy utcán! 2 Panaszláda: szégyenteljes állapot a Kisfaludy utcán! 3 Panaszláda: szégyenteljes állapot a Kisfaludy utcán! 4 Panaszláda: szégyenteljes állapot a Kisfaludy utcán! 5 Panaszláda: szégyenteljes állapot a Kisfaludy utcán! 6 Panaszláda: szégyenteljes állapot a Kisfaludy utcán! 7 Panaszláda: szégyenteljes állapot a Kisfaludy utcán! 8 Panaszláda: szégyenteljes állapot a Kisfaludy utcán! 9

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!