Közgyűlés Vásárhelyen - élő! 10

Egy órán át várta az országgyűlési képviselő a hódmezővásárhelyi polgármestert a Ginkgo Sasban, ám a városvezető nem jelent meg az előre megbeszélt találkozón. Június 14-én reggel a Fidesz-irodában azonban tárgyalóasztalhoz ülnek.

Lázár János erről a Facebook-oldalán posztolt videót, amiben elmondta: Márki-Zay a múlt hét keddi közgyűlésen kért tőle személyes, négyszemközti találkozót, hogy beszéljenek a város jövőjéről.

– Ma délután 2 órára egyeztettünk itt időpontot, ám a polgármester általam nem ismert okból nem fogadta el a helyszínt. Azért gondoltam a Városházától 100 méterre lévő Ginkgo Sasra, mert komoly emberek kellemetlen vagy nehéz helyzetben semleges helyszíneken szoktak találkozni – fejtette ki a felvételen az országgyűlési képviselő, hozzátéve, sajnálja, hogy Márki-Zay presztízskérdést csinált az ügyből.

Lázár még elmondta, a továbbiakban is áll a városvezető rendelkezésére, legközelebb június 14-én, csütörtökön reggel 8 órától a Fidesz-irodában tartandó fogadóóráján.

Posted by Lázár János hivatalos oldala on Thursday, June 7, 2018

Frissítés:

Márki-Zay Péter – aki előbb a városházi helyszín mellett kardoskodott – végül Facebook-oldalán bejelentette: elfogadja Lázár János június 14-én reggel 8 órára a Fidesz-irodába szóló meghívását.