Sok munkát adott a tűzoltóknak a vihar Makón 1

Letört ágakat és kicsavart fákat távolítanak el az egységek. Információnk szerint a vihar 50 fát kicsavart a városban – írja a MakóHíradó.

Több helyszínre is várják Makón a tűzoltókat az esős, szeles időjárás miatt, az ott élők az úttestre vagy gépkocsikra zuhant ágak, kicsavart fák eltávolításához kérnek segítséget. A Róka utcában kidőlt egy tíz méter magas fa, a makói tűzoltók láncfűrésszel dolgoznak a helyszínen. A Kürt utcában két fenyőfa fordult ki gyökerestül, az egyik egy garázsban tett kárt, míg a másik egy melléképületre dőlt.

Sok munkát adott a tűzoltóknak a vihar Makón

A hódmezővásárhelyi tűzoltók távolítják el a veszélyessé vált fákat. A Csanád vezér téren egy autóra dőlt egy fa, a kocsiban senki nem tartózkodott. A makói tűzoltók már ezen a helyszínen is megkezdték a munkát. Az Ardics utcában viszont a szegedi tűzoltók távolítanak el egy fát, amely egy kábelre dőlt.

Az Almási utcai általános iskolához is hamarosan megérkeznek a makói tűzoltók, mivel két fát is kidöntött a vihar. Az eset során senki nem sérült meg. A tűzoltók folyamatosan hárítják el a károkat, amint befejezték a munkát, azonnal indulnak az újabb káresemény helyszínére – olvasható a makohirado.hu oldalon, ahol egy videót is megosztottak a tomboló viharról.

Forrás: makohirado.hu