Karnyújtásnyira került a hivatal Batidán 3

Batidára látogatott kedd délután a kormányablak busz, hogy a külterületeken élők helyben elintézhessék személyi okmányaikkal kapcsolatos ügyeiket.

Folyamatosan úton van a Csongrád Megyei Kormányhivatal kormányablak busza, aminek célja, hogy azok is könnyen el tudják intézni az ügyeiket, akiknek valami miatt nehezebb az utazás és a hivatalokba való eljutás.

Karnyújtásnyira került a hivatal Batidán 1

Kedd délután a Batidai Olvasókör elé kanyarodott a busz, hogy a településrészen élőkhöz karnyújtásnyira kerüljenek a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal szolgáltatásai. Benkő Zsolt a helyszínen ismertette, összesen hat féle ügyet intézhettek a lakosok, többek között személyigazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel és diákigazolvánnyal kapcsolatban.

– Nagy segítséget jelent, hogy ez néhány óra erejéig itt is elérhetővé vált – mutatott rá az önkormányzati képviselő, hozzátéve, több külterületi részre is ellátogat a busz a közeljövőben.

Karnyújtásnyira került a hivatal Batidán 2

Legközelebb holnap, azaz szerdán 13 és 15 óra között Kútvölgyre, majd az elkövetkezendő hetekben Szikáncsra és Erzsébetre települ ki a kormányhivatal. A részletekről később tájékoztatják a lakosságot.

Karnyújtásnyira került a hivatal Batidán