Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában

Izgalmas játékok, ugrálóvár, fagyi és mesehősők várták a kicsiket és a nagyokat az iskolában pénteken délelőtt.

A Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium Együtt könnyebb családi napján számtalan izgalmas program várta a tanulókat.  Több mint 140 résztvevő próbálhatta ki a tartalmas játékokat.

–A mai nap kiemelten fontos, hiszen a gyerekeknek és a szülőknek alkalmuk nyílik a közös élményszerzésére, amely mindenképp meghatározó. Ezen kívül a szülők is betekinthetnek az intézmény életébe, a háttérmunkába, kicsit másként vannak jelen. Nem elhanyagolható az sem, hogy a pedagógusokkal való kapcsolatot is hatékonyabban tudják így ápolni

– mondta el portálunknak Megyesi Istvánné, intézményvezető. Hozzátette, évről évre próbálnak új előadásokkal, játékokkal készülni megtartva ezzel az újdonság varázsát.

Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 1

Idén a mese világa került a középpontba, így az iskola udvarán feltűnt Piroska és a Farkas, sőt még a 101 kiskutya egyik kutyusa is megjelent. A gyerekeket több állomásos feladatok várták, ahol különféle ügyességi játékokban tesztelhették magukat. A két játék közti pihenőben pedig ízletes fagylaltokat is kóstolhattak. A program pontban délben ér véget, szabadtéri diszkóval.

Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 2 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 3 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 4 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 5 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 6 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 7 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 8 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 9 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 10 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 11 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 12 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 13 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 14 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 15 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 16 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 17 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 18 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 19 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 20 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 21 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 22 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 23 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 24 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 25 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 26 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 27 Mesésen telt a családi nap a Kozmutzában 28