Indul a 2018-as nyár legnagyobb hazai retro-őrülete! 1

SNAP feat Turbo B., Groove Coverage, Mr President, Captain Hollywood Project, Real McCoy… csak néhány név abból a grandiózus felhozatalból, amely jövő csütörtöktől szombatig az Újszegedi Partfürdőn várja a 90-es és 2000-es évek szerelmeseit – indul a 2018-as Deja Vu Fesztivál, minden eddiginél több hazai és külföldi legendával!

A fesztivál szervezői 3 impozáns zenei helyszínnel és egy extravagáns street food utcával készülnek. A nagyszínpadon a fergeteges látványvilág és a pirotechnikai effektek hada mellett olyan 90-es és 2000-es világsztárok lépnek színpadra, mint a SNAP feat Turbo B., a Groove Coverage, a Mr President, a Captain Hollywood Project, a Real McCoy, a Fragma, a MAXX feat Linda Meek, az E-Rotic és a Pharao. A páratlan külföldi line up mellett természetesen a korszak hazai nagyágyúi sem hiányozhatnak: Kozmix, Kozsó és az Ámokfutók, V-Tech, Happy Gang, UFO, Splash, Groovehouse, Erős vs Spigiboy és a fesztivál kedvéért újra egy színpadra lépő Soho Party legendák, Náksi Attila és Betty Love.

Indul a 2018-as nyár legnagyobb hazai retro-őrülete!

A nagymedence mögött egy igazi LED fal erdőbe csomagolt classic house színpad adja meg az éjszakai buli ritmusát, a fedélzeten a 2000-es évek ikonikus francia DJ duója, a Pakito; nomeg egy hadtestnyi hazai DJ-ikonnal: Sterbinsyky, Bárány, Peat Jr & Fernando, Kühl, Spy the Ghost – a teljesség igénye nélkül. A garantált házibuli hangulatot az idén extravagáns látványelemekkel megspékelt Tisza Gyöngye Garden hozza el a 90-es évek szerelmeseinek. A rendezvény VIP szekciójában a “Viszkis” látja el a házigazda szerepkörét, a Tisza Gyöngye és a BOMBA színpad közötti sétányon pedig impozáns street food parádé várja a Deja Vu Fesztivál vendégeit.