Táncból és zenéből nem volt hiány a Gregus-esten

A diákok felkészülten vették birtokban csütörtök este a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ színpadát. A digitális fotóbemutatótól kezdve, a zenés műsorokon át a színi jelentetekig tökéletes előadást nyújtottak.

A Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző Iskola diákjai időt és energiát nem kímélve készültek a hagyományosnak mondható estjükre, hogy végül megörvendeztessék a publikumot.

–A célunk elsősorban az volt, hogy a fiatalok legyenek együtt, hisz egyre inkább úgy érezzük, hogy a mai fiatalságnak a minőségesen eltöltött időre van a legnagyobb szüksége.  Mind emellett igyekeztünk színvonalas produkciót összeállítani

– tudtuk meg Túriné Sándor Zsuzsannától, az est szervezőjétől.

A tanulók változatos műsorszámokkal szórakoztatták a nagyérdeműt, akik többször hangos nevetésben törtek ki a vicces előadások láttán. Rendhagyó történelem órával indult a program, ahol Rózsa Sándor, az alföldi betyár múltjából idéztek fel jeleneteket.

Gregus-est

BC5K3009
BC5K3016
BC5K3012
BC5K3011
BC5K3024
BC5K3022
BC5K3015
BC5K3025
BC5K3032
Gregus-est
BC5K3029
BC5K3033
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Majd Erdélyi Tibor festőművész előadása következett. Ezután a vidám ritmusoknak is teret engedtek a színpadon, a Kikerics néptánccsoport műsora következett a repertoárban, de A Karikás Duó is bemutatkozott. A szórakoztató esten a vidám jelenetek, a versszavalás, az ének és a paródia is főszerepet kapott. Ha valakinek mindez nem lett volna elég, az a diákok digitális fotóbemutatójában is gyönyörködhetett.