Táncból és zenéből nem volt hiány a Gregus-esten

A diákok felkészülten vették birtokban csütörtök este a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ színpadát. A digitális fotóbemutatótól kezdve, a zenés műsorokon át a színi jelentetekig tökéletes előadást nyújtottak.

A Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző Iskola diákjai időt és energiát nem kímélve készültek a hagyományosnak mondható estjükre, hogy végül megörvendeztessék a publikumot.

–A célunk elsősorban az volt, hogy a fiatalok legyenek együtt, hisz egyre inkább úgy érezzük, hogy a mai fiatalságnak a minőségesen eltöltött időre van a legnagyobb szüksége.  Mind emellett igyekeztünk színvonalas produkciót összeállítani

– tudtuk meg Túriné Sándor Zsuzsannától, az est szervezőjétől.

A tanulók változatos műsorszámokkal szórakoztatták a nagyérdeműt, akik többször hangos nevetésben törtek ki a vicces előadások láttán. Rendhagyó történelem órával indult a program, ahol Rózsa Sándor, az alföldi betyár múltjából idéztek fel jeleneteket.

Gregus-est

Gregus-est
Gregus-est
Gregus-est
Gregus-est
Gregus-est
Gregus-est
Gregus-est
Gregus-est
Gregus-est
Gregus-est
Gregus-est
Gregus-est
Gregus-est Gregus-est Gregus-est Gregus-est Gregus-est Gregus-est Gregus-est Gregus-est Gregus-est Gregus-est Gregus-est Gregus-est

Majd Erdélyi Tibor festőművész előadása következett. Ezután a vidám ritmusoknak is teret engedtek a színpadon, a Kikerics néptánccsoport műsora következett a repertoárban, de A Karikás Duó is bemutatkozott. A szórakoztató esten a vidám jelenetek, a versszavalás, az ének és a paródia is főszerepet kapott. Ha valakinek mindez nem lett volna elég, az a diákok digitális fotóbemutatójában is gyönyörködhetett.