Lázár János: a választók okosabbak, mint a politikusok 2

Erről Csanádpalotán beszélt az országgyűlési képviselő, ahol – körútja során – szintén egy testületi ülésen vett részt.

A Lázár János közbenjárására, a kormány által utalt gyorssegélynek köszönhetően a csődtől megmenekült Csanádpalotán az országgyűlési képviselőt részletesen tájékoztatták a település gazdálkodásának jelen helyzetéről. Lázár János erről szóló facebook bejegyzésében kiemeli: az adósságtól megmenekült önkormányzat élén a Polgármester asszonnyal nagy munkát végzett. Ezt követően a stabil költségvetés megteremtése, a nyertes pályázatok kivitelezése van soron. Majd arról is szólt: a kormányzat sokat fog azon dolgozni, hogy az öt- illetve háromezer fő alatti települések életkilátásai javuljanak.

Erősségeinket, gazdasági erőforrásainkat abba kell invesztálni, hogy életfeltétel- javítást hajtsunk végre ezeken a településeken. Én ezt egy nagyon fontos személyes elköteleződésnek is tekintem, és minden nap akarok is tenni ennek érdekében. 

– hangsúlyozta a képviselő. Hogy mindezt hogyan, milyen módon és milyen fejlesztésekkel kívánja elérni, kiderül a videóból:

Lázár János a következő időszakban a választókerületéhez tartozó összes települést bejárja, mindenhol azt kérte, szedjék össze milyen fejlesztésekben gondolkodnak, hogy segíthessen ezeket elérni a kormánynál.

Fotó: illusztráció