Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók) 13

Már a kapunyitás után nem sokkal gyerekzsivaj töltötte meg a vásárhelyi tűzoltóság udvarát. A kicsik élvezettel bújnak néhány másodpercre a lánglovagok bőrébe. Egy biztos: vidám pillanatokat szerezhetnek az oda látogatók.

Az ország csaknem négyszáz tűzoltólaktanyájához hasonlóan a hódmezővásárhelyi is úgy döntött, hogy gyermeknap alkalmából megnyitja kapuit a családok előtt. A lánglovagok 10 órától fogadják az érdeklődőket, akik a nyitás után nem sokkal már meg is jelentek, hogy betekintést nyerjenek a tűzoltói mindennapokba.

Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók) 11

Kisfiúk és kislányok egyaránt előszeretettel ülnek be a tűzoltóautókba, valamint szívesen felpróbálják a sisakot és a tűzoltóruhát is. A szülők természetesen folyamatosan készítik a szelfiket, családi fotókat, hogy akár több év múlva is mosolyt csaljanak az arcokra a mostani kellemes pillanatok.

Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók) 3

Persze a próbariasztások sem okoznak riadalmat, a gyermekek inkább csodálják a villogó szirénákat.

Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók) 8

A laktanyába egészen 16 óráig várják a látogatókat, így még bőven odaér, aki szeretne.

A sorok helyett beszéljenek a fotók:

Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók) 17 Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók) 16 Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók) 15 Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók) 14 Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók) 12 Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók) 10 Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók) 9 Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók) 7 Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók) 6 Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók) 5 Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók) 4 Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók) 2 Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók) 1 Így telik a gyermeknap a vásárhelyi lánglovagoknál (fotók)