Piroskával és a Farkassal ünnepelték a Gyereknapot az Újvárosban

Péntek délután a Széchényi téren gyűltek össze a vásárhelyi apróságok, hogy együtt csodálhassák a Grimm-Busz színház műsorát.

Az Újvárosi Olvasókör jóvoltából immár sokadik alkalommal valósulhatott meg a Gyermeknap – tudtuk meg Kecskeméti Rita, települési képviselőtől.

-Idén a az apróságokat ugrálóvár, valamint a Grimm-Busz színház Piroska és a Farkas című műsora szórakoztatta

-fogalmazott.

Piroskával és a Farkassal ünnepelték a Gyereknapot az Újvárosban 1
Kecskeméti Rita, települési képviselő

Ezen kívül szendvicsekkel és üdítővel is kedveskedtek az oda érkezőknek. Hozzátette, a rendezvényt mint mindig most is az olvasókör finanszírozta, sok esetben a tagok illetve az újvárosi vállalkozók felajánlásával.

Piroskával és a Farkassal ünnepelték a Gyereknapot az Újvárosban 2 Piroskával és a Farkassal ünnepelték a Gyereknapot az Újvárosban 3 Piroskával és a Farkassal ünnepelték a Gyereknapot az Újvárosban 4 Piroskával és a Farkassal ünnepelték a Gyereknapot az Újvárosban 5 Piroskával és a Farkassal ünnepelték a Gyereknapot az Újvárosban 6 Piroskával és a Farkassal ünnepelték a Gyereknapot az Újvárosban 7 Piroskával és a Farkassal ünnepelték a Gyereknapot az Újvárosban 8 Piroskával és a Farkassal ünnepelték a Gyereknapot az Újvárosban 9