Különleges sportereklyét ajánlott fel a DVSC kiválósága a vásárhelyi boksz utánpótlásnak

Sós Bence vásárhelyi származású futballista, aki évek óta a debreceni nb1-es focicsapat alapembere saját, egész csapatával dedikált mezét ajánlotta fel a vásárhelyi bokszgála alkalmából, a Boxing Gym Vásárhely utánpótlás-nevelésére.

Alig lehet olyan vásárhelyi aki nem ismeri, főleg aki kicsit is szereti a sportot, a focit a 24 éves Sós Bencét. A fiatal vásárhelyi kiválóság 17 éves kora óta a DVSC csapatának tagja, pár éve pedig a felnőtt csapat meghatározó egyénisége.

Az idei szezonban őszi sérülésének időszakától eltekintve a Loki alapembere. Mint kérdésünkre elmondta, az első fél év volt nehezebb számára, de hozzáállásával, tudásával hamar sikerült beilleszkedni az ország egyik legismertebb együttesébe, ahol nagyon jól érzi magát a kiváló közösségben. Bence kérésünkre azt is elárulta, a legszívesebben az őszi, Fradi elleni hazai mérkőzésre emlékszik, ahol ugyan nem sikerült győzniük, de tízezres tömeg szurkolt a csapatnak. Még ennél is emlékezetesebb számára a három héttel ezelőtti Honvéd elleni bajnoki, ahol még éltek a csapat dobogós reményei, és nem utolsó sorban csapata nagyszerű játékához és győzelméhez góllal is hozzájárult.

Sós Bence elmondta, kitűnően érzi magát Debrecenben, nem tervezi a váltást. Álmai természetesen neki is vannak, ha olyan ajánlatot kapna, mely visszautasíthatatlan, elgondolkodna rajta. Szívesen lenne a válogatott tagja is, de szerényen még úgy nyilatkozott, ehhez még pár évnyi munkával szeretne még többet letenni az asztalra az NB1-ben.

Bence vásárhelyiként nyomon követi szülővárosának sportéletét. Amikor megtudta, verseny készül Kerekes János emlékére, akire jó szívvel emlékezik, és akinél testvére is öklözött, valamint mivel az egyesület edzője Tóth Károly Zsolt és tagjai közül többen jó barátai, nem volt kérdés számára, támogatni szeretné a versenyt, illetve a vásárhelyi ökölvívó utánpótlást.

Ezért ezen alkalomból felajánlotta saját mezét, melyet az összes debreceni játékossal aláíratott. Azon így Sós Bence neve mellett megtalálható többek között Tőzsér, Tabakivoc, Szatmári, Nagy, Mészáros és Jovanovic kézjegye is.

A Boxing Gym Vásárhely az egyesület utánpótlás-nevelésének javára most ezt a mezt aukcióba bocsátja. A relikvia kikiáltási ára: 50.000 forint

Licitálni 5 ezer forintonként, vagy annak többszöröseivel lehet a boxinggymvasarhely@gmail.com email címre küldött licittel, melyben minden esetben kérjük feltüntetni a felajánló nevét, telefonszámát és a licit mértékét, mely adatokat bizalmasan kezelünk.

A licit állásáról majd végéről a https://www.facebook.com/boxinggymvasarhely/ oldalon és sajtópartnereink révén adunk tájékoztatást.