Dress Code az irodában

Olyan ruhákat mutatunk, amelyek még a kánikulában is megállják a helyüket!

Aki olyan környezetben dolgozik, ahol a ruhák terén meg kell felelni bizonyos elvárásoknak, annak bizony nincs könnyű dolga, ha felszökik a hőmérő Celsius-foka. Nekik kínálunk most alternatívákat arra, hogyan legyenek divatosak, vagányak úgy hogy, elkerüljék a tabunak számító trendeket.

Amire érdemes odafigyelni, a vállakat és térdeken ne hagyjuk szabadon! Az irodai viselet aranyszabályát bizony érdemes betartani, ha nem akarunk rosszban lenni a főnőkkel… És miért akarnánk? De nem kell aggódni, hisz így is válogathatunk a palettáról. Az A-vonalú ruhák nőiesek és kellően elegánsak ahhoz, hogy viselhessük őket. Érdemes a hagyományostól eltérő mintázatút választani. Egy sima talpú szandállal tökéletesen passzol!

A fehér ruhákat érdemes letesztelni mielőtt megjelenünk benne valahol. Ugyan a nyári hőségben tökéletesek és nap barnította bőrrel is jól mutatnak, mégis van egy hátrányuk, gyakran áttetszőek. Tipp: ezt mindenképp teszteljük!

A vidám színekkel nem lőhetünk mellé. A bézs szandál vagy cipő pedig soha nem megy ki a divatból és a meleg időben is jót mutat.

Forrás: whowhatwear.co.uk

Képek forrása: whowhatwear.co.uk