Gólgazdag meccsen jöttek a pontok Sándorfalván

Nem volt hiány a gólokból a Sándorfalva – Hódmezővásárhelyi FC II. összecsapáson. A pontokat a vendégek zsebelték be.

Bürgés Balázs révén hamar, alig 5 percnyi játék után megkezdte a gólgyártást a Hódmezővásárhelyi FC II. a Sándorfalva vendégeként. Ezt követően, ahogy várható volt inkább a vendégek domináltak, több helyzetet is sikerült kidolgozniuk, az újabb gólokra viszont a játékrész hajrájáig kellett várni. Ekkor viszont 5 perc alatt háromszor is rezdült a hazaiak kapujában a háló. Sorrendben Mohácsi, Bódai és Bürgés köszönt be – írja az Oldalvonal.

A fordulás után pedig Bartyik Roland növelte a különbséget, Bürgés harmadik góljánál pedig már teljesen eldöntöttnek tűnt a pontok sorsa. A 70. perc környékén ugyan szépíteni tudott a Sándorfalva, Bürgésben azonban benne volt egy negyedik gól is, így az utolsó negyedórában összehozott két újabb hazai gól is csak a szépítésre volt elegendő.

A Vásárhely ezzel továbbra is őrzi negyedik helyét a bajnokságban, az éllovas Algyőtől 8 ponttal maradnak el, a harmadik helyen álló Csongrád mögött azonban mindösszesen 3 pont a hátránya a Bacsa tanítványoknak. A bajnokságból még két forduló van hátra.

Megye I. osztály bajnoki mérkőzés, Sándorfalva

Sándorfalva – HFC II. 3-7 (0-4)

HFC II.: Szatmári (Kandó) – Jankelic, Darida, Gyuris (Surján), Bábi, – Perpauer (Pomozi), Gyüre, Bartyik, – Bürgés (Győrfi), Mohácsi, Bódai

Edző: Bacsa Zsolt

Gólszerzők: Bürgés (4), Bódai, Mohácsi, Bartyik

Jók: mindenki

Bacsa Zsolt: Ma gólkülönbséget javíthattunk volna, de egy-két játékosom a befejezéseknél a jó helyzetnél is jobbat akart. Győzelmünket azonban így sem fenyegette veszély. Gratulálok a csapatnak!