Hódmező habja – napi netszemle 1

Cukiságpofon a Jobbiknak, momentumos röhögőgörcs, úszkáló atomerőd, Zimány Linda szuperszexi idomai. Hétfői koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Pofon

A Hír TV visszavág.

Eddig tartott a barátság – a Célpont beleszállt az egykori Simicska-kedvenc Jobbikba – így a Mandiner.hu.

„Vona Gábor új utat mutatott, de az út végén, akkora pofont kaptak, hogy a fal adta a másikat – ez is elhangzik a műsorban, valamint az is, hogy a Jobbik cukiságba mártott néppárti vonalát éppen az az ember viszi tovább, aki a ’90-es években Eger szkinhedvezére volt. Sneider Tamás szkinhed korában egy roma férfit vert meg úgy, hogy a bíróság jogerősen felfüggesztett börtönre ítélte.”

A Hír Tv beleszállt a Jobbikba | Mandiner

Akkora pofont kaptak, hogy a fal adta a másikat – mondja a Jobbikra a Hír Tv újságírója. „Masírozgattak szegénytelepeken, cigányoztak jó néhány évig, amikor pedig a Fidesz jobbról előzte őket, hirtelen cukik lettek és kisállatokat simogattak. Szélsőjobboldali, radikális, néppárti” – ezzel felkonferálással kezdődött a Hír Tv Célpont című adásának Jobbikkal foglalkozó része.

Jelentgetés

Momentumos mozgalmárok.

Elkészült minden idők viccpártjának legújabb SZ.A.K.M.A.I. alapokon nyugvó programja, a Mozgalmárok Kézikönyve, a kommunistaközeli agitátoré, Saul Alinskyé az alap, Fekete-Győr haveri köréé a továbbgondolás, fulladásos röhögőgörcs a végeredmény – írja az Origo.hu.

„A legegyedibb része a munkának az az ‘Oszd meg, amiben hiszel’ névre elkeresztelt nyolcas pont, amelyben a fiatalok kiemelik, hogy ha csak napi fél perced van, akkor ossz meg híreket Facebookon. A kormányelleni harcnak ez is nagyon fontos eleme, ráadásul ezt még soha senki nem alkalmazta! Mivel Alinsky, mivel mozgalmárkodás, ezért nem maradhatott ki a programból egy kis jelentgetésre való buzdítás, így a gyűlöletkeltő Facebook-bejegyzéseket, és a makacs kátyúkat ajánlatos JELENTENI Fekete-Győrék szerint.”

Momentum: Adjatok három rugót, hogy lejuthassunk vidékre

Hosszas várakozás után elkészült minden idők viccpártjának legújabb SZ.A.K.M.A.I. alapokon nyugvó programja, a Mozgalmárok Kézikönyve. A kommunistaközeli agitátoré, Saul Alinskyé az alap, Fekete-Győr haveri köréé a továbbgondolás, fulladásos röhögőgörcs a végeredmény. Imádni fogja, a dolgozat súrolja a zsenialitás határát.

Lebegés

Atom a vízen.

A világ első úszó atomreaktorát az orosz atomenergetikai cég, a Roszatom gyártotta Szentpéterváron: a cél, hogy fellendítsenek olyan régiókat, ahol az ipar fejlődéséhez nagy mennyiségű villamos energiára van szükség – olvasható a Hirado.hu-n.

„Mostantól újabb különlegességgel gyarapodott a Jeges-tengeri kikötő, ide hajózott be ugyanis a világ első úszó atomerőműve. A Lomonoszov Akadémikusnak keresztelt létesítmény, a világon egyedülálló módon a vízen lebegve fog nukleáris energiával villamosáramot és hőt termelni.”

Bemutatták a világ első úszó atomerőművét Oroszországban

Az M1 stábja egyike volt azon kevés külföldi újságíróknak, akik részt vehettek a bemutatón. Az úszó atomreaktort az orosz atomenergetikai cég, a Roszatom gyártotta Szentpéterváron. Most az északi Murmanszkban horgonyoz, ahol feltöltik fűtőanyaggal, és végül a távol keleti Csukcsföldre vontatják, ott fog áramot termelni.

Napfény

Zimány idomai.

Bikiniben mutatta meg tökéletes alakját Zimány Linda – szúrta ki a Blikk Online.

„A szexi modell Balatonfüreden piheni ki a fáradalmait, miközben bikiniben napozgat a tó közepén. Linda mint mindig, most is elképesztően dögösen néz ki.”

Zimány Linda bikiniben mutatta meg tökéletes alakját

Zimány Linda megmutatta tökéletes alakját az Instagramon.