Fiatalos lakás - ON!

Ha már saját otthonod van, de még nem állsz készen egy családi otthonra, akkor a következő dekorációs tippeket neked ajánljuk.

Ebben az esetben nem kell ragaszkodnunk az élére vasalt abroszokhoz, virágmintás függönyökhöz és a katonás sorba rendezett dísztárgyakhoz.

Ne feledjük: a rendezett káosz a barátunk!

A polcokon simán megférnek egymás mellett a régi ütött kopott könyvek, a vadi új képkeret és a nagymamák egyedi lemezlejátszója is. Hogy miért? Mert egy igazán fiatalos lakásnak nincsenek szabályai! A falakat festhetjük meleg színekre, de akár zöldre vagy világos kékre is.

Az íróasztalt bátran szembeállíthatjuk a hatalmas teraszajtóval vagy egy óriási ablakkal. Szemetesnek használhatunk egy ódivatú szakajtót is, hisz miért állnánk be a sorba egy minden bolt polcán kapható unalmas szemeteskosárral. Helyezzük el kedvenc tárgyainkat az asztalon. Ha imádsz utazni, egy Föld gömböt, ha a kötés a hobbid egy kötött kis figurát. Szabad a pálya!Válaszd ki, ami leginkább passzol hozzád.

A fiatalos lakás ismérve, hogy bármi megfér egymás mellett. Tegyél a földre képeket, a gitár mellé ukulelét. A falra tükröt és sok családi fotót… Vagy amit csak szeretnél!

Forrás : latimes.com

Képek forrása: latimes.com