Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 15

Összesen 81 diák búcsúzott el az SZTE Mezőgazdasági Karától pénteken. A végzősök elsőként végigvonultak az intézmény folyosóin, majd a Városházára sétáltak át.

A tanulók – összesen 81-en – mezőgazdasági mérnöki, vadgazda mérnöki és felsőoktatási szakokról ballagtak el. Komarek Levente oktatási és közkapcsolati dékánhelyettestől megtudtuk, ez a szám magasabb, mint a korábbi években, ami annak köszönhető, hogy egyre több hallgató választja tanulmányaihoz a mezőgazdasági kar képzéseit.

Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 2

A diákok elsőként végigvonultak az intézmény folyosóin, udvarán, majd a Városházára sétáltak, hogy megtartsák a ballagási ünnepséget.

Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 10

A nap ezzel korántsem ér véget: 15 órától tartják a hagyományos sárgulási felvonulást. A végzősök lovaskocsin indulnak a tangazdaságtól a Kossuth térre, hogy így is elbúcsúzzanak az iskolájuktól és a várostól. Este pedig a Sárgulási Bálon mulatnak a fiatalok a Fekete Sasban.

Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 19

A sárguláson természetesen mi is ott leszünk, keressék majd galériánkat, videónkat.

Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 8 Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 9 Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 12 Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 13 Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 19 Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 18 Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 17 Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 15 Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 14 Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 7 Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 6 Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 5 Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 4 Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 3 Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók) 1 Elballagtak a Mezőgazdasági Kar végzősei (fotók)