Milyen pozitív hatása lehet Hadházy Ákosnak Vásárhelyre?

Ezt a kérdést Benkő Zsolt, a helyi Fidesz frakció képviselője tette fel egy sajtótájékoztató keretében nem sokkal ezelőtt, méghozzá annak kapcsán, hogy tudomásukra jutott: az LMP képviselője ismét Vásárhelyre látogat. Szerinte Hadházy Ákos a mai politikai élet legalját képviseli, és csupán lejáratja Vásárhelyt vendéglátójával, Márki- Zay Péter polgármesterrel karöltve. Cseri Tamás szintén fideszes városatya ugyanitt mindehhez hozzátette: sok jót egy olyan politikustól, aki a saját párttársait is elárulta már több alkalommal, nem lehet várni.

Benkő Zsolt és Cseri Tamás a helyi Fidesz frakció üzenetét tolmácsolták ma a sajtón keresztül az itt lakók felé, melynek értelmében sajnálatukat fejezték ki, hogy “Hódmezővásárhely celeb polgármestere az országos politikai színtérről csak Hadházyt tudja idehívni a városba, annak érdekében, hogy ismét beletörölje Vásárhelybe a cipőjét”.

Milyen pozitív hatása lehet Hadházy Ákosnak Vásárhelyre? 1

Aggályosnak tartjuk, hogy azt a Hadházy Ákost hívja ide a városba Márki- Zay Péter, aki bejelentette: Fidesz győzelem esetén nem veszi át a mandátumát, aztán a mentelmi jog miatt mégis átvette, azt a Hadházy Ákost, aki a gyanú szerint családjával közösen mintegy 800 millió forintos földmutyiban vett részt egy magyar- német üzletember strómanjaként,és amiért feljelentést is tettek ellene. Azt a Hadházy Ákost, aki szomszédját, egy idős embert szabályosan elüldözött a lakásából, azt a Hadházy Ákost, aki saját párttársairól is annyit hazudott, hogy egyikük az ezzel kapcsolatos vitáját tettlegességgel zárta.

– emelte ki Benkő Zsolt, majd azt is hozzátette: véleményük szerint ezekből világosan látszik, hogy egy olyan politikai szereplő érkezik ismét a városba, akinek az a célja, hogy az itt élő közösséget lejárassa, és furcsállják, hogy Vásárhely “celeb” polgármestere vele találja meg a közös hangot. Így szeretnének egy kérdésre választ kapni:

Hadházy Ákos megjelenése milyen pozitív hatással lehet Hódmezővásárhelyre és az itt élőkre?

Milyen pozitív hatása lehet Hadházy Ákosnak Vásárhelyre? 2

Cseri Tamás mindemellett elmondta: Márki- Zay Péter továbbra is a “gyűlölet karmestereként szerepel”, és délután egy olyan előadásra készül, ahol egy “fekete öves rágalmazó” lesz a társa a színpadon. Az LMP-s köztudott politikai botrányain túl ugyanis azzal kevesen vannak tisztában, hogy annak idején ő maga is fideszes volt.

Ebben az időszakban bevált szokás volt nála, hogy minden párttársával folytatott beszélgetést rögzített, melyet később ütemezetten terjesztett szét a médiában. Ezt pedig ugye már tudjuk, hogy a mai napig folytatja, csak most épp az LMP-ben. Most épp azt a Schiffer Andrást rágalmazza, akinek egyébként ő maga is köszönheti országos politikai pályafutását, akiről egyébként politikai oldaltól függetlenül el lehet mondani, hogy egy korrekt ember.

– részletezte Cseri Hadházy kapcsán, majd kihangsúlyozta: vissza kellene terelni már Vásárhelyt kampányüzemmódból egy normális vágányra, de ezt semmiképp sem segíti elő az, ha a polgármester helyi vállalkozókat feketít be, és mindezt Hadházy Ákossal karöltve.

A Márki-Zay Péter-Hadházy Ákos sajtótájékoztatóról külön ITT számoltunk be.