Külföldről is érkeztek a Hódok Hátgerinc Kupájára

A két egyesület között zajló vita újabb fordulópontjához érkezett: érdekes fejleményekről küldött információt portálunknak Kenéz László, a HSÚVC elnöke. Nyílt levélben közölte: lemondott a Hód Úszó SE elnöki pozíciójáról Szentkereszty Szabolcs, és információi szerint még sokan mások is távoztak az elnökségből, és egyúttal az ott úszóknak felajánlotta a csatlakozás lehetőségét a HSÚVC-hez. A levelet ezúttal is változtatás nélkül közöljük.

 

“NYÍLT JAVASLAT A HÓD-ÚSZÓ SE SPORTOLÓIHOZ
Előzmény:
A Hód-Úszó SE elnöke, Szentkereszty Szabolcs, május 11-én lemondott. A nem hiteles információk szerint lemondását követte az eddig sem teljes Elnökség jó része, valamint az ennél foghíjasabb Felügyelő Bizottság tagjai is.
A fentiek után, egyesületünk nevében az alábbi javaslatot juttatom el a Hód-Úszó SE sportolóihoz:
A két egyesület együttes tovább haladásának végett javaslom a Hód-Úszó SE sportolóinak –természetesen a szülők hozzájárulása mellett-, hogy sportpályafutásukat egyesületünkben folytassák, ezáltal elősegítve a két egyesület közös jövőjéhez való út elérését.
Javaslom, hogy az edzéseket továbbra is –ha nem gondolják másképp-, a jelenlegi edzőikkel folytassák, de versenyeken együtt, egy egyesület színeiben vegyünk részt. Egyesületünk, 2018. június 1-augusztus 31. között vállalja a versenyzők versenyeztetési költségeit.
Megnyugtatok mindenkit, hogy erre a hatályos átigazolási szabályok lehetőséget biztosítanak és a Hód-Úszót semminemű anyagi hátrány nem éri.
Sok érvet –és persze ellenérvet is fel tudnék hozni- az együttműködés szorosabbá vagy nem szorosabbá tételére, de higgye el mindenki –feltéve, ha ezt akarja a Hód-Úszó SE tagsága és új vezetése is-, EGYSÉGBEN AZ ERŐ!
Sporttársi tisztelettel: Kenéz László elnök, HSÚVC”
Kiemelt kép: illusztráció