Huncutkodó párról kaptunk olvasói videót – fotót mutatunk! 1

Annyira nem bírt magával egy pár Vásárhelyen, hogy fényes nappal az egyik belvárosi üzlet mögött esett egymásnak. Csak 18 éven felülieknek!

Pikáns és forró videót kaptunk kedd este egy vásárhelyi olvasónktól. A felvételen egy szerelembe esett pár látszik, amin éppen „nagyon elfoglaltak”. Mivel nem akarunk túlzottan bulvárújság lenni és ízléstelenek sem vagyunk, ezért a mintegy másfél perces videót nem tesszük közzé, de egy abból kivágott, közízlést még nem sértő fotót – melyen természetesen nem felismerhetők a “főszereplők” – azért mutatunk:

Huncutkodó párról kaptunk olvasói videót – fotót mutatunk!

Az egyébként egészséges vágyak átélése természetes, és szerintünk is hozzátartozik a boldog és kiegyensúlyozott mindennapokhoz. Ezzel együtt, ha javasolhatjuk, mindenki zárt térben vagy a hálószobában elégítse azokat ki, és extrémebb izgalmakat is úgy keressen, hogy lehetőleg se magát, se másokat (ne adj Isten kiskorúakat) ne hozzon kellemetlen helyzetbe. Ha így teszünk, közszeméremsértéssel sem vádolhatnak bennünket.

Az okostelefonok világában pedig könnyen így járhatunk, hogy a szemfülesek megörökítenek bennünket bármilyen élethelyzetben…