Jobban megy a munka, ha sok a gól

Nem botlábúak a vásárhelyi fényreklámosok, mivel háromból háromszor nyerték meg a III. HSF kispályás futballkupát. Az ALUSTART Kft. ismét öregbítette a város hírnevét, és továbbra is százszázalékos csapattal rendelkezik.

Mint arról beszámoltunk: Győrben, a helyi olimpiai sportparkban rendezték meg a közelmúltban a III. HSF kispályás futballkupát hat hazai reklámgyártó cég csapatai között. Az első – immár harmadik alkalommal – az ALUSTART Kft. válogatottja lett, így a cég újabb egy évig Vásárhelyen tartja a kupát.

A csapatok kétszer tízperces meccseken döntötték el, ki a legjobb. Mint megtudtuk, a vásárhelyiek több közös edzéssel készültek a megmérettetésre, sőt, vannak olyan játékosok is, akik más bajnokságokban is szerepelnek. Bodrogi Tibor ügyvezető portálunknak úgy nyilatkozott, a közös foci csapatépítő és a munkahelyi kapcsolatoknak is jót tesz, az eredményről már nem is beszélve. Azaz elmondható, hogy jobban megy a munka, ha sok a gól.

Nem csak a dobogó legfelső foka, hanem a gólkirályi cím is Vásárhelyé lett, név szerint Tóth István juttatta be legtöbbször az ellenfél hálójába a labdát.

Az ALUSTART-csapat névsora: Tóth István, Nagy Ferenc, Becsek Krisztián (csapatkapitány), Kovács Zsolt, Abonyi Ádám, Varga Norbert, Papp Norbert, Fekete Zoltán, Varga Csaba, Bánki Horváth Krisztián, Csala József.

Gratulálunk, további sok sikert, és jó munkát kívánunk a fiúknak!