Márki-Zay Péter Echo TV Informátor

A celeb polgi, akinek csak a város vezetésére nem marad ideje – az Echo TV Informátor című műsora szerint Márki-Zay Péter az ellenzéki média pilot projektje.

Az ellenzéki média és az ellenzéki pártok terméke, kreálmánya az álfüggetlenségével házaló Márki-Zay Péter – állítja az Informátor, mely e heti adásában lerántja a leplet a hódmezővásárhelyi városvezetőről.

„A celeb polgiról, akinek csak a város vezetésére nem marad ideje”

– ahogy az Informátor fogalmaz.

A műsorban – ahol Márki-Zay Péter is hosszasan nyilatkozik – többek között elhangzik, miközben a polgármester az országos nagypolitikában múlatja idejét, és egyszerre váltaná le a kormányt, illetve a korábban őt pajzsra emelő, kampányára pénzt-papipát-fegyvert nem sajnáló ellenzéket,

Hódmezővásárhely nincs vezetve. A város gazdátlan,

nem nyírják a füvet, nem szerelik le a karácsonyi díszkivilágítást, a megnyert közbeszerzésekre nem kötik meg a szerződéseket, a beruházások pedig lassan leállnak. A városházát ilyen vagy olyan okokból elhagyják a legjobban képzett, legtapasztaltabb szakemberek, ami már a működőképességet veszélyezteti, a város kórházába pedig páros lábbal szállt bele Márki-Zay, akinek a K’Art-ügyben korrupciós pénzekkel kapcsolatos kérdésekre is választ kell adnia büntetőeljárás keretében.

Az Informátor egyébként úgy összegez, Márki-Zay nem elsősorban politikus, hanem egyfajta (ön)marketinges, aki hitelességét azzal rombolja, hogy állandóan ellentmondásokba és önellentmondásokba keveredik.

Minden részletet azért nem árulunk el, tekintsék meg a videót!