Ezüstérmes a HFC U12-es csapata

Kiváló szezont zárt az I. osztályú U12-es bajnokság Dél-keleti csoportjában a HFC. Antal Krisztián tanítványai a második helyen végeztek.

A Cegléd elleni május eleji győzelemmel bebiztosította dobogós helyét az I. osztály Dél-keleti csoportjában a HFC U12-es csapata. A fiúk a szezon során végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak és nem volt az másként a szezonzárón sem – írja az Oldalvonal.

Habár a fiatalok a Cegléd ellen meglehetősen hamar hátrányba kerültek, mégis komoly tartást mutattak és már a szünetre fordítani tudtak. A fordulás után pedig mindvégig uralták a játékteret, két újabb gólt szereztek, ezzel pedig bebiztosították az ezüstösen csillogó helyezést a bajnokságban.

U12 I. osztály, Dél-keleti csoport, 18. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Ceglédi VSE 4-1 (2-1)

HFC: Hegyes Gergő, Tisza András Andor, Knapecz Gyula, Győri Csanád, Palócz Balázs, Benk Gergely, Hajduk Levente Gábor, Herczeg Dávid, Knapecz Gergely
Játszott még: Maczelka Máté, Török Levente, Litauszki Nolen, Urbán Csaba, Martinovics Balázs

Edző: Antal Krisztián

Vásárhelyi gólszerzők: Palócz (3), Hajduk

Nyilatkozat: „Rosszul kezdődött a mérkőzés, egy kellemetlen sérülés miatt az ellenfél vezetést szerzett, de a gyerekek mentálisan erősek és ezeket a gondokat áthidalták. A játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket, ezzel bezsebeltük a második helyet a bajnokságban abszolút megérdemelten! Szeretnék minden játékosomnak szívből gratulálni ehhez a szép eredményhez.”